Πιτσιρικάς μπλόκαρε το κινητό της μητέρας του για… 48 χρόνια (εικόνες)

Ένα τεράστιο λάθος έκανε μία μητέρα από την Κίνα, το οποίο βέβαια πλήρωσε και πολύ ακριβά.

Η μητέρα άφησε τον 2χρονο γιο της να «παίζει» με το κινητό επί δύο ώρες, ο οποίος προσπαθώντας να εισάγει τον κωδικό ασφαλείας της συσκευής κατάφερε να μπλοκάρει το κινητό για τα επόμενα… 48 χρόνια.

Η επανειλλημένη εισαγωγή λανθασμένων κωδικών οδηγεί στο προσωρινό κλείδωμα της συσκευής, ενώ αν ο χρήστης συνεχίσει να βάζει λάθος κωδικούς, ο χρόνος μπλοκαρίσματος της συσκευής αυξάνεται περιοδικά για λόγους ασφαλείας των δεδομένων του κατόχου.

Η… απελπισμένη μητέρα (είχε χιλιάδες αρχεία

προσωπικής κι εργασιακής φύσης μέσα στο κινητό) προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία παραγωγής της συσκευής, η οποία την ενημέρωσε πως το ξεμπλοκάρισμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου, γεγονός που θα οδηγήσει στην απώλεια όλων των δεδομένων της συσκευής.

Η μητέρα αναζήτησε βοήθεια και στα φόρουμ, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Η Lu -όπως αναφέρεται στα διαδικτυακά φόρουμ- αποδέχτηκε τη μοίρα της, χαριτολογώντας πως «όταν γεννηθεί το εγγόνι μου, θα του πω πως υπεύθυνος για όλα ήταν ο πατέρας του».

(gazzetta.gr)

Φωτογραφίες: asiawire

Keywords
Τυχαία Θέματα