Πέθανε το ένα από τα δύο αδέρφια που έθαψαν τον Βασίλη Μελενικλή στην αυλή τους στη Δράμα

Την τελευταία του πνοή, άφησε ο ένας από τους δύο αδελφούς που είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον νεκρό φίλο τους, Βασίλη Μελενικλή, στην αυλή του σπιτιού τους, στις Σέρρες.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο Δράμας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε

Ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, ο οποίος αγνοείτο δυο μήνες, εντοπίστηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός φιλικού

του σπιτιού στις Σέρρες στις 7 Ιουνίου. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα φρικτό έγκλημα με σκοπό την ληστεία. Όπως αποδείχθηκε όμως, η υπόθεση ήταν αρκετά περίπλοκη.

Τα δύο αδέλφια, οι φίλοι του Βασίλη είπαν στους αστυνομικούς πως ο Βασίλης πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε – περίπου 2.000 ευρώ – και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Στο δεξί του χέρι βρέθηκε μία λεπτή σύριγγα, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω ανάλυση.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, μίλησε στο Φως στο Τούνελ και τόνισε ότι: «η περίπτωση αυτή είναι ο ορισμός όσων υποθέσεων απαιτούν τον διορισμό πραγματογνώμονα από την οικογένεια. Υπάρχουν επιστημονικά κενά και πρέπει να κριθούν όλα τα δεδομένα για να καταλήξουμε αν ήταν ατύχημα ή έγκλημα. Απαιτείται προσοχή, στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν από παθολογοανατόμους και συνεργασία ιατροδικαστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα