Πέλκας και Κουλούρης έως το 2021 στον ΠΑΟΚ

Την επέκταση των συμβολαίων των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη μέχρι το 2021 γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας ο Πέλκας δήλωσε τα εξής: «Ήταν τελείως διαφορετικά τα αποδυτήρια, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα, εύχομαι να ζήσω και άλλες, ακόμη πιο ωραίες και θα κάνω τα πάντα για αυτό!

Είναι μεγάλη τιμή να

φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θέλει ικανότητα, θέλει να το πιστεύεις, θέλει να αγαπάς την ομάδα, αυτούς που στην ουσία σε… έβγαλαν, σε έκαναν ποδοσφαιριστή. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα, θα προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε να να μπορώ όχι μόνο να το φοράω, αλλά και να είμαι ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα, θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όσα μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ».

Ο Κουλούρης, με τη σειρά του, επισήμανε: «Έχουν αλλάξει πολλά από το ντεμπούτο που έκανα με την ομάδα, πριν από τρία χρόνια. Παίρνεις με το χρόνο εμπειρίες, έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει περισσότερο, οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Νομίζω ότι κάθε χρόνο, κάθε μέρα, κάθε ματς, γίνονται βήματα προόδου. Θα ήθελα να γίνομαι συνέχεια καλύτερος, να καθιερωθώ στην ομάδα, να βρίσκομαι στην ενδεκάδα και να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ, πολλά γκολ, ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει!».

Keywords
Τυχαία Θέματα