Πάτρα: Αποτέλεσμα της διεκδίκησης των Πατρινών οι εξαγγελίες της κυβέρνησης, τονίζει ο δήμαρχος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Τριών Συμμάχων και πορεία μέχρι το νέο λιμάνι της Πάτρας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Τρίτη 5 Ιουλίου, με σκοπό, όπως ανέφερε σήμερα Πέμπτη, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, «να ενώσουμε την Πάτρα με την παραλία της, να πέσουν οι μάντρες, τα κάγκελα, τα συρματοπλέγματα και να απελευθερωθεί η παραλιακή ζώνη, ώστε να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες».

Σχετικά με τις πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη μετατροπή της προσωρινής σύμβασης παραχώρησης του θαλάσσιου

μετώπου σε οριστική, ο κ. Πελετίδης σημείωσε ότι «η δημοτική Αρχή και οι μαζικοί φορείς της πόλης δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από τα δελτία Τύπου που επαναλαμβάνουν τις γνωστές κυβερνητικές εξαγγελίες, χωρίς επίσημα έγγραφα και σχέδιο, χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις».

«Οι τελευταίες εξελίξεις και η κινητικότητα της κυβέρνησης, όπως και οι εξαγγελίες της, είναι αποτέλεσμα της διεκδίκησης του πατραϊκού λαού και της συνεπούς στάσης μας και απόφασής μας για ντε φάκτο παρεμβάσεις και εργασίες στην παραλία και η ανακοίνωση των κινητοποιήσεων», πρόσθεσε.

Σχετικά με την κινητοποίηση, ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε: «Οι αγώνες είναι μονόδρομος για να γίνουν πράξη οι τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης να παραχωρήσει την παραλιακή ζώνη, για να αναπλαστεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα