Πατέρας επιτέθηκε στα παιδιά του με σφυρί – Δολοφόνησε 18μηνών αγοράκι (εικόνες)

Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε μετά το έγκλημαΗ μητέρα τους βρισκόταν στο μπάνιο κατά τη διάρκεια της επίθεσηςΤο αγοράκι υπέκυψε στα τραύματά τουΗ δίδυμη αδερφή του παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης επίθεσης με σφυρί πατέρα στα δίδυμα παιδιά του.

Ο 33χρονος επιτέθηκε στα δύο δίδυμα παιδιά ηλικίας ενός έτους στο Λονδίνο, με συνέπεια το αγοράκι να χάσει τη ζωή του και το κοριτσάκι να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, δράστης φέρεται να είναι ο πατέρας

των δύο παιδιών και σύζυγος της Κριστινέλα Ντέτσου, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο φερόμενος ως δράστης με τη γυναίκα του

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του μετά το φρικιαστικό περιστατικό του Σαββάτου, στο σπίτι της οικογένειας στο Ανατολικό Λονδίνο.

Εκείνος εξαφανίστηκε μόλις η σύντροφός του ανακάλυψε πως τα δυο παιδιά τους είχαν δεχθεί επίθεση με σφυρί, αλλά συνελήφθη 20 ώρες περίπου μετά το περιστατικό.

Οι αρχές εξετάζουν ένα μεγάλο σφυρί που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας.

Το σφυρί που εντόπισε η αστυνομία

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επικαλούμενη «φίλους» του 33χρονου, ο γεννημένος στην Ιταλία Das ζήλευε και συχνά αμφισβητούσε το εάν ήταν όντως ο πατέρας των διδύμων, επειδή είχαν γεννηθεί λευκά.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν επίσης ότι η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, φέρεται να ήταν κλειδωμένη μέσα στο μπάνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα