Πασίγνωστο μοντέλο βλέπει αγγέλους και πιστεύει στους εξωγήινους

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret, το όνειρο κάθε αρσενικού, δηλώνει ότι ασπάζεται το μοναχισμό και τους αγγέλους και πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων.

Ο λόγος για την Αντριάνα Λίμα που δήλωσε στο Ocean Drive ότι έχει πάντοτε μαζί της μία Βίβλο, την οποία και διαβάζει στα παρασκήνια πριν από κάθε σόου, ενώ πηγαίνει καθημερινά στην εκκλησία.

«Η εκκλησία είναι μέσα μου, διατηρώ πάντα επαφή», διευκρίνισε και πρόσθεσε: «Εάν είστε συνδεδεμένοι με το Θείο και έχετε πάντοτε αγνές προθέσεις σε ό,τι κάνετε, τότε έχετε την προστασία των αγγέλων. Είμαι πολύ πνευματική. Πιστεύω στη φύση, πιστεύω στην ενέργεια, πιστεύω στο πνεύμα».

Η Αντριάνα Λίμα μεγάλωσε ως ευσεβής Ρωμαιοκαθολική και πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή, πριν γίνει διάσημη από την προώθηση εσωρούχων.

Μίλησε επίσης για άλλες μορφές ύπαρξης.

«Δεν τους φαντάζομαι να έρχονται σε μένα ή ότι έρχονται να απαγάγουν ανθρώπους», εξηγεί απαντώντας σε ερώτηση εάν πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. «Φαντάζομαι ότι ίσως μοιάζουν με μας, αλλά με υψηλότερη νοημοσύνη και μεγαλύτερη σύνδεση με το σύμπαν», διευκρίνισε.

Εδώ μάλλον ταιριάζει το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς καθώς δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να τα «βροντήξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα