Παράταση διακοπών λόγω χιονιά – Αναλυτικός πίνακας με τα κλειστά σχολεία

Δεν θα λειτουργήσουν ούτε και σήμερα Τρίτη ορισμένα σχολεία κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, στον απόηχο της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών.

Στον δήμο Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης δεν θα λειτουργήσουν το 18ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, το 21ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης, ενώ για το 1ο ΓΕΛ Πολίχνης

δεν υπάρχει τελική απόφαση.

Επίσης, δεν θα γίνουν μαθήματα μόνο στα τμήματα της Β΄ Δημοτικού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.

Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θα παραμείνει κλειστό το 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο σύστημα υδροδότησης.

Σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς κλειστοί θα παραμείνουν ο 5ος και 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου, δεν θα γίνουν μαθήματα στο 2ο νηπιαγωγείο Μελισσοχωρίου, στο 1ογυμνάσιο Ωραιοκάστρου και στο 5ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.

Στον δήμο Λαγκαδά δεν θα λειτουργήσουν το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού, το 1ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών, το 2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών, το Νηπιαγωγείο Περιβολακίου, το Νηπιαγωγείο Χρυσαυγής, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου, το Νηπιαγωγείο Ασσήρου, το Νηπιαγωγείο Κριθιάς, το Δημοτικό Σχολείο Κριθιάς, το Γυμνάσιο Καλινδοίων, το 1ο Νηπιαγωγείο Σοχού, το Γυμνάσιο Σοχού, το Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Στον δήμο Θερμαϊκού, δεν θα λειτουργήσει το ΕΠΑΛ Επανομής. Επίσης, στο ίδιο σχολείο δε θα γίνουν τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη δεν θα λειτουργήσουν το Ειδικό σχολείο Κωφών και Βαρήκοων στο Πανόραμα, το μισθωμένο Ειδικό Σχολείο στη Λεωφ. Γεωργικής Σχολής και το 6ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία του δήμου Λάρισας, εκτός από τα 42ο Νηπιαγωγείο, 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, τα οποία θα είναι κλειστά μέχρι και την Τετάρτη. Κλειστό θα είναι και το 39ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης.

Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας και το Δημοτικό Σχολείο Δήμητρας του δήμου Αγιάς.

Κλειστά θα είναι επίσης τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων, το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων καθώς επίσης και το Νηπιαγωγείο Μακρυχωρίου του δήμου Τεμπών.
Κλειστό θα είναι και το Δημοτικό Σχολείο Ομορφοχωρίου του δήμου Κιλελέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα