Παραδίδεται στο FBI o πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, στις κατηγορίες σε βάρος του Μάναφορτ περιλαμβάνεται και αυτή της φορολογικής απάτηςΟι New York Times αναφέρουν πως ο πρώην συνεργάτης του Μάναφορτ στις επιχειρήσεις, ο Ρικ Γκέιτς, κλήθηκε επίσης να παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές

Ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, παραδίδεται στις ομοσπονδιακές αρχές, ενώ συνεχίζεται

η έρευνα για τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016, γνωστοποίησαν το CNN και η New York Times, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, στις κατηγορίες σε βάρος του Μάναφορτ περιλαμβάνεται και αυτή της φορολογικής απάτης.

Οι New York Times, επικαλούμενοι πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, αναφέρουν πως ο πρώην συνεργάτης του Μάναφορτ στις επιχειρήσεις, ο Ρικ Γκέιτς, κλήθηκε επίσης να παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές.

Ο Μάναφορτ εθεάθη να αναχωρεί από το σπίτι του νωρίς σήμερα το πρωί, δήλωσε στο Reuters αυτόπτης μάρτυρας, αλλά δεν ήταν σαφές πού πηγαίνει.

Το Reuters μετέδωσε πως ο Μάναφορτ έφθασε στο γραφείο του FBI στην Ουάσινγκτον.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως πρόκειται για τις πρώτες απαγγελίες κατηγοριών στο πλαίσιο της έρευνας για ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – ReutersAFPCNNNew York Times – Wall Street Journal)

Keywords
Τυχαία Θέματα