ΠΑΟΚ: Οι παίκτες έμαθαν και έψαλλαν τα κάλαντα με… μαέστρο τον Λουτσέσκου

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται εδώ και ημέρες η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο οι παίκτες τραγούδησαν τα κάλαντα, αφού τα έμαθαν… με μαέστρο τον τεχνικός του Ράζβαν Λουτσέσκου. Στο μπάσκετ οι παίκτες του «Δικεφάλου» του Βορρά εξήγησαν τι είναι γι’ αυτούς τα Χριστούγεννα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλησε θέλησε να ευχηθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων μ’ ένα πολύ όμορφο βίντεο. Ο 49χρονος τεχνικός

έβαλε τους παίκτες του να μάθουν τα κάλαντα, με τους ίδιους να κάνουν την δική τους έντονη… προετοιμασία, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Οι παίκτες τα έδωσαν… όλα και τα κατάφερα,ν καθώς μετά από χρόνια θα κάνουν γιορτές, με την ομάδα τους να είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κατακτήσει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τραγουδούν τα κάλαντα, μετά από πολλά… μαθήματα:

Λίγες ημέρες αργότερα, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ έδωσαν τη δική τους απάντηση για το τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για τους ίδιους.

Αυτό έγινε μέσα από το video που δημοσίευσε στο youtube η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της ευχετήριο μήνυμα για τις εορτές των Χριστουγέννων, μέσα από τα social media. «Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα σε όλους», ανέφερε στο ευχετήριο μήνυμα της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα