«Πολιτικές σκοπιμότητες οι κατηγορίες για το ταξίδι στη Βενεζουέλα» λέει ο Παππάς (video)

Στη Βουλή μετά από ερώτηση Βενιζέλου το ταξίδι του Ν. Παππά στη Βενεζουέλα Απαντήσεις έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «Τίποτα μεμπτό στο ταξίδι, λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας οι κατηγορίες»

Απαντήσεις σχετικά με το ταξίδι του στη Βενεζουέλα το 2013, έδωσε ο Νίκος Παππάς στη Βουλή.

Βενιζέλος: Παράδοξο σκηνικό το ταξίδι αυτό

Ο

υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απάντησε σε ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, την οποία κατέθεσε επικαλούμενος δημοσιεύματα.

«Ποιον φορέα εκπροσωπούσε ο διευθυντής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ρώτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, τονίζοντας ότι αποτελεί παράδοξο σκηνικό να αναπτύσσει κανείς εμπορικές σχέσεις ερήμην της τότε κυβέρνησης.

Παππάς: Ό,τι εξεταστική θέλει η ΝΔ

Οι «τόνοι» της αντιπαράθεσης «ανέβηκαν» ενώ ο υπουργός επικρατείας επανάλαβε πως «δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ταξίδι αυτό».

Ο κ. Παππάς μίλησε για πολιτικές σκοπιμότητες και φτηνό και μη χρήσιμο αντιπερισπασμό, επισημαίνοντας ότι το ταξίδι είχε σκοπό τη διερεύνηση συνεργασίας.

«Μιλά η ΝΔ για ένα ταξίδι που έγινε το 2013, το οποίο μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Με τη Βενεζουέλα, πριν μπει στην περιδίνηση της βαθιάς οικονομικής κρίσης πολλές χώρες της Ευρώπης είχαν τότε οικονομικές σχέσεις αλλά όχι η τότε κυβέρνηση Σαμαρά» επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Επανάλαβε μάλιστα ότι «η ΝΔ μπορεί να καταθέσει ό,τι θέλει, εξεταστική η προανακριτική», ενώ ελληνικές εταιρείες πετρελαιοειδών θα μπορούσαν να έχουν επωφεληθεί από μία συνεργασία πριν η χώρα μπει στην περιδίνηση της κρίσης.

Ο Ν. Παππάς στον Ευ. Βενιζέλο για το ταξίδι στη Βενεζουέλαhttps://left.gr/news/voyli-o-nikos-pappas-ston-venizelo-gia-taxidi-sti-venezoyela-apeytheias-metadosi

Posted by left.gr on Freitag, 7. April 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα