«Όσοι περισσότεροι μνηστήρες στην κεντροαριστερά, τόσο καλύτερα»

Να «χρυσώσει το χάπι» και να πείσει για την καλή ατμόσφαιρα παρά τα μαχαίρια επιχειρεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την εκλογή προέδρου στην κεντροαριστερά.

«Αποτελούσε στόχο από την αρχή να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και είναι λογικό στο πλαίσιο της δημοκρατικής διαδικασίας», επισημαίνει ο Χρηστίδης.

Υποστηρίζει επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε, μετρήθηκε, απέτυχε και έχει έλθει η ώρα να δημιουργήσουμε μιαν άλλη προοδευτική

παράταξη, η οποία θα βγάλει την χώρα από την κρίση οριστικά, όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά με πραγματικές πολιτικές».

Εμείς ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι αυτό που περιμένει ο κόσμος από εμάς είναι μία εναλλακτική πρόταση. Αυτή την πρόταση θα την καταθέσουμε, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ερωτηθείς για τη στάση που προτίθεται να τηρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και εάν ισχύουν σενάρια που τον θέλουν να στηρίζει την κ.Γεννηματά, ο κ. Χρηστίδης απάντησε: «Είναι πολύ άδικο για έναν πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό να τον βάζουμε ως κομμάτι τέτοιου είδους συμφωνιών».

«Δημιουργούμε έναν χώρο με αυτόνομη πορεία και με αυτοδύναμη στρατηγική», ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι «παλιοί» και «γνωστοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα