ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο χρόνια (εικόνες – video)

Την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας για ακόμη δύο χρόνια ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα ΟΠΑΠ ΑΕ και ΣΕΓΑΣ σε συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, με την παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της, Ντάμιαν Κόουπ, του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, του Α΄ αντιπροέδρου Παναγιώτη Δημάκος, του εθνικού προπονητή Γιάννη

Κουτσιώρα και έξι κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

Ο λόγος για τους Κώστα Φιλιππίδη, Ανδρέα Δημητράκη, Κώστα Γκελαούζο και τις Νικόλ Κυριακοπούλου, Βούλα Παπαχρήστου και Λίλη Αλεξούλη, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα συμφωνία, του ΣΕΓΑΣ με τον ΟΠΑΠ, αφού με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει η αναγκαία στήριξη για να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθειά τους στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Κόουπ και Παναγόπουλος εξέφρασαν τη χαρά τους για την επέκταση του χορηγικού προγράμματος της ΟΠΑΠ ΑΕ προς τον ΣΕΓΑΣ, η οποία πλέον καλύπτει όχι μόνο τον Μαραθώνιο της Αθήνας και τους αθλητές της ομοσπονδίας στίβου (εθνική ομάδα), αλλά και πολλές διοργανώσεις που πραγματοποιεί ο ΣΕΓΑΣ στην επικράτεια.

Ο κ. Κόουπ τόνισε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί τιμή για την εταιρεία η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, η εταιρεία στηρίζει εδώ και χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό και τον στίβο ειδικότερα, ενώ επεκτείνει τη δράση της και στη στήριξη των δύο νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας με την ανακατασκευή μονάδων τους. Επίσης διαβεβαίωσε τον κ. Παναγόπουλο ότι η ΟΠΑΠ θα σταθεί στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ και των αθλητών του.

«Ο ΟΠΑΠ, ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από το 1958, αποτελεί μακροχρόνιο αρωγό του ελληνικού αθλητισμού. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Από το 2011, ο ΟΠΑΠ είναι ο Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, μιας διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας.

Ταυτόχρονα, συμμετέχουμε στις διοργανώσεις Run Greece του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες αποτελούν μια γιορτή του αθλητισμού και του υγιούς τρόπου ζωής, σε διαφορετικές πόλεις. Επιπροσθέτως, από εφέτος, με μεγάλη μας χαρά επεκτείνουμε το πεδίο της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ πέραν του Μαραθωνίου, στηρίζοντας την Εθνική ομάδα στίβου. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών της Εθνικής ομάδας, που έχουν κάνει την Ελλάδα πολλές φορές υπερήφανη και που αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για πολλά παιδιά».

Ο κ. Παναγόπουλος επισήμανε από την πλευρά του τον αποφασιστικό και καθοριστικό ρόλο της εταιρείας στο χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και ευχαρίστησε τον κ. Κόουπ, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΟΠΑΠ ΑΕ για την πολύτιμη βοήθειά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα