Ομοφυλοφιλία = σεξοαλλοδιαστροφικές γνώσεις = κτηνοβασία για τον Νικολόπουλο

Αφού μάθαμε από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική, ήρθε η ώρα για ένα ακόμα μάθημα ζωής, από άλλο έναν ειδικό. Τον γενικό γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Στο πλέον… κατάλληλο κανάλι, το «Ε» και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο Νικολόπουλος εξαπέλυσε ένα ομοφοβικό μανιφέστο μίσους και ανιδεότητας σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να διδάσκεται στα σχολεία μάθημα σχετικά με τις «έμφυλες ταυτότητες».

Ξεκινώντας με το old time classic επιχείρημα του τύπου «όλα τα είχαμε λυμένα, αυτό μας έλειπε» ο βουλευτής Αχαΐας σχολίασε: «Η σπουδή του υπουργού Παιδείας, του κύριου Γραβρόγλου, που έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα και που τώρα θεωρεί σκόπιμο να προσφέρει εξειδικευμένες σεξοαλλοδιαστροφικές γνώσεις σε 13χρονα παιδιά, δεν εξοργίζει τη διοικούσα εκκλησία μόνο. Εξοργίζει ένα πολύ μεγάλο μέρος ελλήνων γονέων.

Δεν μπορείτε να μας επιβάλλετε αυτή τη δικιά σας εμμονή και ιδεοληψία. Όπως στο μάθημα των θρησκευτικών, που όποιος θέλει δεν το παρακολουθεί, έτσι και εδώ να μην παρακολουθήσουμε αυτά τα μαθήματα.

Γιατί να πρέπει να παρακολουθήσουμε εμείς όσα πιστεύουμε ότι είναι αίσχιστα πάθη; Γιατί πρέπει να ασπαστούμε την ομοφυλοφιλία σήμερα ή την παιδοφιλία αύριο, όπως γίνεται στην Ολλανδία ή την κτηνοβασία όπως στη Γερμανία;»

Το κρεσέντο σκοταδισμού δεν σταματά εδώ, για δικό σας καλό όμως, όσοι έχετε μόλις φάει… μη δείτε το παρακάτω βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα