Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων για τους θριαμβευτές του Λονδίνου – Χαμός και μέσα στο αεροπλάνο (video)

Στους… πετά ουρανούς παραμένουν όλοι στον Ολυμπιακό μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στους «16» του Europa League και την ιστορική επιτυχία στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων»… έκαψαν το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την υποδοχή. Τρέλα και μέσα στο αεροπλάνο από τους παίκτες. Δείτε την ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς και του… Ντανιέλ Ποντένσε για την κλήρωση με τη Γουλβς.

Η

αποστολή πάτησε Ελλάδα λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα. Ανάμεσα στους εκατοντάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο ήταν και ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ενώ την τιμητική τους στα συνθήματα είχαν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Με χαμόγελα και πανηγυρισμούς ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής από τον Λονδίνο για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες του να βγάζουν την καθιερωμένη πανηγυρική φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε ανάρτηση στη σελίδα στο Facebook στην οποία τόνιζε χαρακτηριστικά στη λεζάντα πόσο περήφανος νιώθει για την ομάδα του.

«Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Πάντα το πιστεύαμε και πάντα παλεύουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας. Είμαι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος προπονητής στην ανάρτησή του, που συνόδευσε με ένα video από τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του ματς.

This is Olympiacos! We always believe, and we always fight together for our goals. I am so proud of this team. Thank you to everyone who supported us!#WeKeepOnDreaming #Olympiacos #UEL #ARSOLY pic.twitter.com/KoCQZQ3Ow0

Pedro Martins (@CoachPMartins) February 28, 2020

Μήνυμα Μαρινάκη: Ολυμπιακός σημαίνει οικογένεια

Το δικό του μήνυμα προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού έστειλε το βράδυ της Παρασκευής (28/02) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μια μεγάλη οικογένεια, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας!».

ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας! / OLYMPIACOS is FAMILY! We showed yet again that together as one, we can achieve everything! We will continue strong in the UEFA Europa League and “We Keep On Dreaming” for our LEGEND! Olympiacos FC #Olympiacos #Family #Win #Europe #UEL #WeKeepOnDreaming #Greece #Football #Piraeus #WeLovePiraeus

Gepostet von Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis am Freitag, 28. Februar 2020

Μάρτινς για Γουλβς: Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Αναλυτικά ο πορτογάλος τεχνικός είπε στην κάμερα του «Olympiacos TV»:

-Για τους «λύκους»: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Έχει παίκτες που τους γνωρίζουμε καλά, έναν προπονητή που επίσης τον γνωρίζουμε καλά. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Είναι μία ομάδα πολύ συνεπής, η απόδοσή της σταθερά πολύ μεγάλη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια».

-Για το αν έχει διαφορές από την Άρσεναλ: «Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες. Η Άρσεναλ έχει ηγετική προσωπικότητα. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους παίκτες εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και με τον νέο προπονητή αυτό ισχύει, γιατί είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται μέσα από την Άρσεναλ και γνωρίζει την ομάδα του. Από την άλλη η Γουλβς είναι μία πιο ρεαλιστική ομάδα, είναι πιο κυνική. Εκμεταλλεύεται πάρα πολύ καλά τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι πολύ καλή αμυντικά και επιθετικά».

-Για το βαρύ πρόγραμμα του Μαρτίου: «Είμαστε συνηθισμένοι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα είναι ένας δύσκολος μήνας, θα υπάρχει αρκετή κούραση, θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούμε έως τώρα. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, δουλεύουν πολύ και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίζουμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Να είναι η απόδοσή μας όλο και καλύτερη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό θα είναι το πρόγραμμα και αυτή η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Η πρώτη του Ποντένσε αντίδραση για το Ολυμπιακός – Γουλβς

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ανέβασε δύο ιστορίες στο instagram, δηλώνοντας ανυπόμονος για τα ματς Ολυμπιακού και Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τους «λύκους» για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο πορτογάλος εξτρέμ μετά την κλήρωση δημοσίευσε δύο ιστορίες στον λογαριασμό του στο instragram. Σε μία εξ αυτών στέλνει μήνυμα αγάπης στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, λέγοντας ότι: «Θα σας δω στην Ελλάδα». Έτσι με αυτό τον τρόπο έδειξε την ανυπομονησία του για τις αναμετρήσεις.

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων για τους θριαμβευτές του Λονδίνου – Χαμός και μέσα στο αεροπλάνο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα