Όλη η γαλάζια «αφρόκρεμα» στην ομιλία Δένδια (εικόνες)

Συγκέντρωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

Σαν άλλος ροκ σταρ ο Δένδιας με κεντρικό σύνθημα «Δυνατά από την Αρχή» αποθεώθηκε από τα στελέχη της ΝΔ.

Μάλιστα, ο Δένδιας, εμφανώς ενθουσιασμένος από το πλήθος που τον άκουγε, δανείστηκε και τη ρήση του Ουίστον Τσόρτσιλ λέγοντας χαρακτηριστικά «μια ομιλία πρέπει να εξαντλεί τον χρόνο και όχι το ακροατήριο».

Στην

εκδήλωση έδωσαν το «παρών»: Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης, ο πρωην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη, Κ. Τσιάρας, Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Μπουκώρος, Μ. Βαρβιτσιώτης, Κ. Αχ. Καραμανλής, Θ. Δαβάκης, Γ. Βαγιώνας, Χρ. Κέλλας, Μ. Βορίδης, Κ. Σκρέκας, Θ. Φορτσάκης, Ι. Φωτήλας, Αν. Δημοσχάκης, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Σταϊκούρας, Μ. Αντωνίου, Γ. Ανδριανός, Ανδρ. Κατσανιώτης, Γ. Στύλιος, Αν. Καραμανλή, Ν. Μηταράκης, Χ. Αθανασίου, ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, οι πρώην υπουργοί Θ. Ρουσόπουλος, Ευ. Στυλιανίδης, Ανδ. Λυκουρέτζος, Σπ. Ταλιαδούρος, Γ. Παπαθανασίου, ο πρώην προέδρος του ΔΣΑ Γ. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, και πολλά «γαλάζια» κομματικά στελέχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα