Όλες οι Ελληνίδες που πόζαραν γυμνές για το Playboy (εικόνες)

Μεγάλη “κληρονομιά” αφήνει πίσω του ο Χιου Χέφνερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Το μακρινό 1953, έτος που ιδρύθηκε το διάσημο περιοδικό, ο Χέφνερ πήρε δάνειο 600 δολαρίων δίνοντας ως ενέχυρο τα έπιπλά του ενώ δανείστηκε και από συγγενείς του με στόχο να συγκεντρώσει 8.000.

Ποιος ήταν ο σκοπός του; Με τα χρήματα και μία γυμνή φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε να εκδώσει ένα περιοδικό που αρκετές δεκαετίες αργότερα θα μετατρεπόταν σε “θρύλο”.

Από τις σελίδες του πέρασαν οι μεγαλύτερες διασημότητες κάθε εποχής.

Ωστόσο, για τα ελληνικά δεδομένα την “επανάσταση” έκανε η Ζωή Λάσκαρη. Η αγαπημένη ηθοποιός φωτογραφήθηκε ολόγυμνη τον Οκτώβριο του 1985, δίπλα στα λιοντάρια της Δήλου.

Τότε, η Λάσκαρη ήταν “40άρα” και οι φήμες έλεγαν πως η αμοιβή της έφτασε τα 15 εκατομμύρια δραχμές.

Ακολούθησαν πολλές Ελληνίδες από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους.

Από σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (Μάρω Κοντού, Μαίρη Χρονοπούλου, Μαρία Ιωαννίδου κ.ά) μέχρι λαϊκές τραγουδίστριες (Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση, Άντζι Σαμίου κ.ά) και από γνωστά μοντέλα και νικήτριες καλλιστείων (Ισαβέλλα Δάρρα, Νόνη Δούνια, Νίκη Κάρτσωνα κ.ά) μέχρι εκείνες που ήθελαν να διαφημίσουν τις επεμβάσεις στο στήθος τους (Ισμήνη Καλέση, Κωνσταντίνα Μιχαήλ κ.ά).

Keywords
Αναζητήσεις
ellinides plaboy
Τυχαία Θέματα