Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Champions League (εικόνες – video)

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει σε λίγες ώρες (21:45) με τη Γιουβέντους να βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη μεγάλη επιστροφή της «Μεγάλης Κυρίας» στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν κατακλύσει τα social media με φωτογραφίες και βίντεο και συνεχώς μας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στο Κάρντιφ, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Η καρδιά λοιπόν του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα

χτυπήσει στην πρωτεύουσα της Ουαλίας. Ρεάλ και Γιουβέντους συγκρούονται στον τελικό του Champions League και περίπου 65.000 άνθρωποι, Ισπανοί και Ιταλοί στην πλειονότητά τους, θα βρίσκονται στις εξέδρες. Ήδη η Ουαλλική πρωτεύουσα έχει γίνει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από φιλάθλους, η μπύρα ρέει άφθονη και τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Wow. The scene at Paddington Station in London as fans of Juventus and Real Madrid head to Cardiff for the #UCL final ⚽️ pic.twitter.com/YENbyOvhIY

— Joe Prince-Wright (@JPW_NBCSports) 3 Ιουνίου 2017

Στο Twitter φυσικά δεν έλειψαν και τα παράξενα καθώς οι οπαδοί είναι τρελαμένοι με τις ομάδες τους. Περίεργες στολές, μαγαζιά γεμάτα κόσμο αλλά και πτήσεις με τρελό… γλέντι πρωταγωνίστησαν στο διάσημο ιστότοπο.

The Juve fans are in fine voice too…#uclfinal2017 #cardiff @bbcwalesnews @bbcwalestoday pic.twitter.com/fHGTnOfwur

— Kate Morgan (@KateEleriMorgan) 3 Ιουνίου 2017

Daniele Rugani’s girlfriend Michela Persico on Instagram. #Cardiff #UCL #JuveRMA pic.twitter.com/2YV6gkqFUx

— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) 3 Ιουνίου 2017

Nice early start as soon as the doors opened! #halamadrid #letsgo #cardiff #ChampionsLeagueFinal #bar44 #tapas #copas #cerveza pic.twitter.com/sWMSwiLLVL

— Bar 44 Cardiff (@bar44cardiff) 3 Ιουνίου 2017

Just touched down in Bristol. Cannot wait to get to #Cardiff. Presumably neither can this dude! #uclfinal2017 #JUVRMA #juventus pic.twitter.com/bnYw5godp7

Hugh Russell (@I_am_Hugh) 3 Ιουνίου 2017

Από την άλλη οι δυο ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό. Δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος τόσο του τίτλου όσο και του ρεκόρ των 11 κατακτήσεων κυπέλλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απέναντί της, η διψασμένη για διάκριση Γιουβέντους, η οποία, με σημείο αναφοράς την κυρίαρχη φυσιογνωμία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επιχειρεί να προσθέσει έναν τρίτο τίτλο, 21 χρόνια μετά τον τελευταίο ευρωπαϊκό αλλά και μετά την περιπέτεια του υποβιβασμού της.

Δείτε την προπόνηση της Γιουβέντους

Δείτε την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα