Οκτώ θέσεις εργασίας στον Βόλο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (8) ατόμων, ειδικότητας Ηθοποιών ΔΕ, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση για το έτος 2017 μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την πραγματοποίηση των θεατρικών παραγωγών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ως εξής:

8 ΔΕ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Δεν απαιτείται ως προσόν επιλογής η απόδειξη κατοχής της ελληνικής ιθαγένειας, υπό τους περιορισμούς βεβαίως του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν.2431/1996, υπό την

προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος θα είναι σε θέση να συνεννοείται και να επικοινωνεί στην ελληνική γλώσσα.

2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους .

3. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της αντίστοιχης θέσης που επιλέγουν. Η έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων δεν εμποδίζει την πρόσληψη, εφόσον ο υποψήφιος, με την κατάλληλη και δικαιολογημένη τεχνική υποστήριξη, μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης. Ειδικές διατάξεις για πρόσληψη ατόμων με ειδικές ανάγκες δε θίγονται.
4. Να έχουν οι άνδρες εκπληρώσει, τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δε προσλαμβάνονται όσοι έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης και δεν έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης.

5 α. Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β. Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α’ , έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
γ. Να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
δ. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
Η ανικανότητα προς πρόσληψη αίρεται μόνο με την έκδοση του κατά το άρθρο 47 παρ.
1 του Συντάγματος διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής.
6. Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου Δημοσίου τομέα ή Ο.Τ.Α., λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο,
οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα πιο κάτω δικαιολογητικά :

1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2) Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών της ειδικότητας, όπως αναφέρονται στον πίνακα. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών που εκδόθηκε στην αλλοδαπή, επίσημη μετάφραση αυτού στην Ελληνική Γλώσσα όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (αρ. 29 ΠΔ
50/2001).

3) Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας

4) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
α) Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής

β) Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος
γ) Αν υπηρετεί ή υπηρέτησε με οποιαδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο, σε ΝΠΔΔ και σε
ΟΤΑ, εφόσον δε αποχώρησε για ποια αιτία.
δ) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και

ε) Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα..
Η τυχόν ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων στην υπεύθυνη δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.



Keywords
Τυχαία Θέματα