Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του «Πύργου της Κολάσεως» στο Λονδίνο (video)

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την αστυνομίαΟι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι αναμένουν να αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των νεκρών

Νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό του Πύργου Γκρένφελ αποκαλύπτουν τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από την «πύρινη κόλαση».

Οι εικόνες δείχνουν το μεγαλείο της καταστροφής και τα απομεινάρια των διαμερισμάτων, που κάποτε ήταν το σπίτι εκατοντάδων οικογενειών, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά την Τετάρτη το πρωί.

Ένα βίντεο δείχνει το εσωτερικό ενός διαμερίσματος, στο οποίο δεν έχει μείνει τίποτα άθικτο, τα πάντα

έχουν καταστραφεί από το πέρασμα της φωτιάς.

Ένα άλλο δείχνει την καταστροφή που προκλήθηκε στους ανελκυστήρες στο εσωτερικό του 27ου ορόφου πύργου, ενώ μια εικόνα καταγράφει έναν πυροσβέστη να επιθεωρεί τη ζημιά έξω από την είσοδό του.

Η βρετανική αστυνομία αποκάλυψε ότι ο επίσημος αριθμός ατόμων, είτε νεκρών είτε αγνοουμένων, αναμένεται να αυξηθεί ακόμη παραπάνω μετά από τις έρευνες μέσα στα σύντριμμα.

Όλοι οι αγνοούμενοι

Ακόμη, η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με άτομα που θα μπορούσαν να είχαν επισκεφθεί τον πύργο την ημέρα της πυρκαγιάς, αλλά δεν έχουν ακόμα αναφερθεί ότι αγνοούνται από φίλους συγγενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα