Οι «λυκοσυμμαχίες» για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

«Πυρετός» διεργασιών επικρατεί στους κόλπους της κεντροαριστεράς και η πορεία προς τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα αποδεικνύεται άκρως προβληματική.

Συνάντηση για το θέμα είχε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Γιώργος Καμίνης, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Στόχος να αποδείξουν την «υποτιθέμενη» ωραία ατμόσφαιρα.

Ο κ.Θεοχαρούπουλος σύμφωνα με πηγές φέρεται ενοχλημένος από τη βιασύνη

Καμίνη να ανακοινώσει τη διεκδίκηση της προεδρίας του νέου φορέα και μετά τη συνάντηση περιορίστηκε να δηλώσει ότι «οι προκλήσεις είναι μπροστά».

Άφησε επίσης καρφιά λέγοντας ότι «χρειάζεται να αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα θέματα, για να μην υπάρξουν φυγόκεντρες τάσεις την επόμενη ημέρα της διαδικασίας της εκλογής».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα θέσει υποψηφιότητα, ο κ.Θεοχαρόπουλος συνέστησε υπομονή για λίγες ημέρες, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

«Γίνεται προσπάθεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, είναι τεράστια η ιστορική ευθύνη του χώρου και για αυτό πρέπει να επιμείνουμε στην ενότητα», σημείωσε ο κ. Καμίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα