«Οι γυναίκες εισακούστηκαν επειδή η ισχύς του Χάρβεϊ Γουάινστιν φθίνει»

Η βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις εξέφρασε την άποψη πως, οι γυναίκες που κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν εισακούστηκαν επειδή η δύναμη του ίδιου κάμπτεται.

Η ηθοποιός μίλησε στο ES Magazine που κυκλοφορεί σήμερα.

Δείτε επίσης: Δεν είναι να βγαίνει από το σπίτι του ο Γουάινστιν – Τον πλάκωσαν στα χαστούκια μέσα σε εστιατόριο (video)

Πάνω από 100 γυναίκες κατηγόρησαν τον 65χρονο μεγιστάνα του Χόλιγουντ για σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική επίθεση ή βιασμό μετά τη δημοσίευση άρθρου στην εφημερίδα New York Times,

στις 5 Οκτωβρίου 2017, με καταγγελλόμενα περιστατικά που λάμβαναν χώρα τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια.

Η 47χρονη Βάις είναι φίλη της βρετανίδας ηθοποιού Σόφι Ντιξ, που κατηγορεί τον παραγωγό ότι της επιτέθηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν ήταν 22 ετών. “Η φίλη μου Σόφι Ντιξ μιλά για το περιστατικό αυτό από τη δεκαετία του 1990, το εξιστορούσε σε οποιονδήποτε ήθελε να την ακούσει τα τελευταία 20 χρόνια. Και κανείς δεν έδειχνε να νοιάζεται”, τονίζει.

Δείτε επίσης: «Ο Γουάινστιν απείλησε να με σκοτώσει – Έπαθα νευρικό κλονισμό»

Τι άλλαξε; “Νομίζω ότι η ισχύς του (Γουάινστιν) φθίνει”, απάντησε η βραβευμένη με ‘Οσκαρ ηθοποιός στο περιοδικό της Evening Standard.

“Είναι το ίδιο με τον Μπίλι Ο΄Ράιλι, το ίδιο με τον Τσάρλι Ρόουζ (δύο τηλεοπτικούς παρουσιαστές που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά), είναι θέμα χρημάτων, δεν λαμβάνουν πλέον τόσα χρήματα όσα πριν. Δεν είναι μια αισιόδοξη σκοπιά, ωστόσο όλα αυτά είναι θέμα δύναμης και χρημάτων“, εκτιμά η η βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός. “Ας ελπίσουμε ότι πραγματικές δομικές αλλαγές θα προκύψουν από όλα αυτά.

Δείτε επίσης: «Ήμουν εγώ, ο Γουάινστιν κι ένα διπλό κρεβάτι», αποκάλυψε η Νάταλι Πόρτμαν

Ότι οι γυναίκες που δεν έχουν τεράστιες πλατφόρμες στο Twitter, που είναι νοσηλεύτριες ή εργάζονται σε γραφεία, θα νιώθουν ότι μπορούν να μιλήσουν στους διευθυντές τους, αν κάτι τέτοιο τούς συμβεί”.

Δείτε επίσης: H Ούμα Θέρμαν σπάει τη σιωπή της για τον Γουάινστιν: «Δεν σου αξίζει ούτε μία σφαίρα»

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα