Οι Χανιώτες μας μαθαίνουν πώς να… αποφεύγουμε τα μπλόκα – Έκαναν σελίδα στο facebook (εικόνες)

Απίστευτη κι όμως… αληθινή η Χανιώτικη πατέντα, που σκοπό έχει να αποφύγουν οι πολίτες τους έλεγχους της Αστυνομίας και τα αλκοτέστ.

Η συγκεκριμένη σελίδα στο facebook, κοινοποιεί στα μέλη της την ακριβή τοποθεσία που στήνει «μπλόκα» η Αστυνομία, σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς.

Από αλκοτέστ και ελέγχους διερχόμενων παραβατών, μέχρι πού «γράφουν» για τροχονομικές παραβάσεις και πού βρίσκονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ απλά για περιπολία.

Μάλιστα

τα σχόλια δεν περιορίζονται απλά στην ενημέρωση αλλά βγάζουν και φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τη στιγμή και να γίνει το πάθημα του ενός… μάθημα στους άλλους.

Φυσικά και το δαιμόνιο μυαλό των δημιουργών της σελίδας δεν έμεινε μόνο στους ελέγχους της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, το «ραπόρτο» δίνεται και για τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές.

Αν και οι δαιμόνιοι Χανιώτες επιχειρηματίες έχουν ήδη κάνει το… «κουμάντο» τους, όσον αφορά στην ενημέρωση για έκτακτους οικονομικούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν φτιάξει μια ομάδα σε έτερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπου ενημερώνονταν με μηνύματα για το που βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

Η πατέντα πρέπει σίγουρα να τους αναγνωριστεί, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε τυπικοί και προσεχτικοί στην οδήγηση, για να μην χυθεί άλλο αίμα στους δρόμους της Κρήτης.

Πηγή: zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα