Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 7/03

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Οι δυσκολίες που βίωσες σε όλα τα επίπεδα εξάντλησαν όλες σου τις δυνάμεις. Τώρα χρειάζεσαι όσο ποτέ τη στήριξη των αγαπημένων σου προσώπων. Μην απελπιστείς όμως αν τυχόν εισπράξεις αχαριστία. Ο τρόπος που φέρθηκες ήταν αυτός που υπαγόρευσε η ψυχή σου και είσαι εντάξει με τη συνείδησή σου. Η δικαίωση έρχεται για το ζώδιό σου. Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες

θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Άλλωστε κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις λίγο. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα νιώθεις αρκετή κούραση. Έχεις αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Η ευγένεια και η συμπαράσταση που δέχεσαι είναι ο καθρέφτης της δικής σου ψυχής. Μην νιώσεις αμηχανία και δέξου την αναγνώριση των ικανοτήτων σου με θετικό τρόπο, ως ανταμοιβή των κόπων σου όλο το προηγούμενο διάστημα. Τα πράγματα μπαίνουν σε καλή τροχιά για το ζώδιό σου και μόνο αναγνώριση και δώρα έχεις να λαμβάνεις. Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμοι
Οι καταστάσεις βελτιώνονται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου και η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται. Μην αφήσεις κανέναν να σε φοβίσει με τις αρνητικές του σκέψεις. Άσε τη θετική σου ενέργεια να δράσει μέσα σου και απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου. Οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν. Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θελήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια που θα πεις στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα τυχόν νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό τροποποιείται τώρα και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα φέρουν μια αναστάτωση στο ζώδιό σου. Ο λόγος φυσικά είναι πως δεν θα γνωρίζεις εξ αρχής πως οι αλλαγές αυτές πρόκειται να βελτιώσουν τη ζωή σου μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε λοιπόν και μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων
Κάποιες υποθέσεις σου που συνεχίζουν να εκκρεμούν, αγαπητέ Λέων, είναι πολύ δύσκολο να τακτοποιηθούν τώρα, γιατί αυτή η καθυστέρηση κρύβει σκοπιμότητες και οφείλεται σε λόγους συμφερόντων. Δείξε ψυχραιμία και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Η δικαίωση είναι βέβαιη και δεν θα αργήσει τόσο πολύ όσο δείχνει. Βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος
Νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και μην αφήσεις τον φόβο του παρελθόντος να σε κατευθύνει. Η ζωή θα σου χαρίσει ικανοποιήσεις και δώρα εκεί που δεν το περιμένεις. Ετοιμάσου να δεχτείς προτάσεις που θα φέρουν ισορροπία και θα εδραιώσουν τις επιδιώξεις σου. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό σου τομέα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα καθώς και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Μία μετακίνηση, αγαπητέ Ζυγέ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα, θα γίνει η αφορμή να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου για τη ζωή. Σκέψου αρκετά πριν αλλάξεις πορεία, ώστε να βεβαιωθείς πως η καινούργια διαδρομή θα σε οδηγήσει σε πληρότητα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία των επαγγελματικών σου – για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Σκορπιός
Η επιτυχία είναι πολύ κοντά πλέον για το ζώδιό σου και μαζί της πρόκειται να φέρει την εκτίμηση σημαντικών ατόμων που με τη σειρά τους θα σου προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες δράσης, ώστε να αξιοποιήσεις πολύ περισσότερο τις ικανότητές σου. Φρόντισε η αρχική τους εκτίμηση και η πρώτη εντύπωση να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Το παρελθόν στάθηκε άδικο για σένα και πολλές φορές αναρωτήθηκες το γιατί, χωρίς όμως να βρίσκεις απαντήσεις. Ευτυχώς τα καλύτερα έρχονται για το ζώδιό σου και πρόκειται να σε δικαιώσουν περίτρανα. Αρκετοί που προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν θα σοκαριστούν κυριολεκτικά με την προσωπική σου άνοδο. Παραμέρισέ τους και μην ασχοληθείς ξανά. Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα προχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως
Τα κεκτημένα που κάποιοι κατάφεραν να σου αρπάξουν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου πρόκειται να ξαναμπούν επί τάπητος, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτή τη φορά η αλήθεια θα λάμψει. Θα λυπηθείς για αυτούς και θα τους προσπεράσεις. Μόνο η περιφρόνηση τους αξίζει. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και εσύ αξίζεις πολλά. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη. Σε επαγγελματικές συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.

Υδροχόος
Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να ξαφνιάσει ευχάριστα κάποιο άτομο μεγάλου κύρους που θα σου προσφέρει μια ανέλπιστη συμφωνία. Σκέψου αρκετά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σε εγκλωβίσει. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά. Αισθηματικά, απαλλάξου από το άγχος και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου. Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Ιχθείς
Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες του παρελθόντος να επανέλθουν στην επιφάνεια και να σε επηρεάσουν στη λήψη αποφάσεων. Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία. Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Σήμερα απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Πηγή:Oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα