Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 21/02

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που έχετε συγκεκριμένους στόχους αλλά και αρκετό πείσμα όταν θέλετε να τους εκτελέσετε! Ερωτικά δεν είστε καθόλου εκδηλωτικοί παρόλο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα και το κάνετε εσκεμμένα καθώς επιστρατεύετε τα θέματα εργασίας για κάλυψη… Επαγγελματικά, μην πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας χωρίς άξιους συνεργάτες!

Ταύρος
Μία μέρα με δυσκολίες που μπορείτε

να προσπεράσετε, κυρίως αν καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε μία συγκεκριμένη ροή και κυρίως σε τάξη που είναι εύκολο σήμερα να το οργανώσετε αλλά και να βρείτε τα σημεία που θα σας δυσκολέψουν. Ερωτικά σαφώς και περιμένετε περισσότερα από τους άλλους κυρίως στο να σας διευκολύνουν και να σας ανοίξουν μία χαραμάδα φωτός που θα την ακολουθήσετε πιστά. Επαγγελματικά μην αγχώνεστε χωρίς λόγο αλλά με λόγο γιατί υπάρχει!

Δίδυμοι
Είστε και εσείς που πιστεύετε πολύ στις δυνατότητές σας αλλά και στους έξυπνους χειρισμούς σας! Ερωτικά βέβαια είστε πειστικοί αλλά δεν είστε και πάρα πολύ ειλικρινείς γιατί θέλετε να κρύψετε κάτι σημαντικό ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι αγαθές. Επαγγελματικά σαφώς και έχετε ένα καλό επιχείρημα που όμως δεν πρέπει να το μπλέξετε με τα οικονομικά σας ή να θεωρηθεί ότι το κάνετε για να αποκομίσετε κάτι προς δικό σας όφελος και μόνο!

Καρκίνος
Είστε και εσείς που σήμερα έχετε μία δυσκολία στην επικοινωνία και όχι μόνο την ουσιαστική αλλά βγάζετε στην επιφάνεια όλα αυτά που θεωρητικά θα έπρεπε να τα αφήσετε στην άκρη. Ερωτικά δεν έχετε συνέπεια σε αυτά που λέτε και σε αυτά που μπορείτε πραγματικά να πραγματοποιήσετε, γιατί δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε… Επαγγελματικά είστε απρόσιτοι αλλά βρείτε και μία καλή δικαιολογία!

Λέων
Είστε τόσο καλοί όταν θέλετε αλλά και οι άλλοι προς εσάς γι’ αυτό και στην εργασία σας ενώ υπάρχει καλή διάθεση δεν είναι εύκολο να βρείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί εξωγενείς παράγοντες σας δυσκολεύουν. Και κάτι δεν έχετε υπολογίσει σωστά… Ερωτικά παρόλα αυτά έχετε δώσει εξηγήσεις για τις οποίες είστε απόλυτοι και δεν τις διαπραγματεύεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω!

Παρθένος
Είστε αρκετά αισιόδοξοι σήμερα όμως πρέπει να βρείτε και μία καλή αιτία για να την στηρίξετε και να μπορέσετε να την εξελίξετε. Ερωτικά σήμερα είστε διαθέσιμοι και αυτό σας κάνει να μοιάζετε εύκολος στόχος και χωρίς να παίρνετε αυτό που ουσιαστικά θέλετε… Επαγγελματικά, είστε πολύ γρήγοροι σε κάποια θέματα αλλά τα εξετάζετε επιφανειακά και μπορείτε να παρασυρθείτε!

Ζυγός
Είστε και εσείς που σήμερα έχετε θέματα αρκετά και κάποιες αποφάσεις σας δυσκολεύουν γιατί έχουν και συναισθηματικό υπόβαθρο… Ερωτικά σαφώς και μπορείτε να ξεφύγετε από κάτι δύσκολο και να το προσπεράσετε προσωρινά όμως θα το βρείτε μπροστά σας ίσως και δυσκολότερο… Επαγγελματικά πρέπει να υποστηρίξετε όσο μπορείτε λογικότερα τις αποφάσεις σας για να μην έχετε και καμία τύψη!

Σκορπιός
Είστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα κυρίως γιατί βλέπετε ότι κάποια πράγματα μπορούν να παρερμηνευτούν και να σας εμπλέξουν στην εργασία σας σε κάτι που ξέρετε ότι δεν το θέλετε καθόλου… Ερωτικά υπάρχουν ζητήματα αν αφήσετε τους τρίτους να εμπλακούν περισσότερο από όσο χρειάζεται κυρίως αν δεν τους έχετε δώσει και τις διαστάσεις των θεμάτων επακριβώς… Επαγγελματικά, υπάρχουν διχογνωμίες ως προς τον τρόπο εκτέλεσης μίας απόφασης!

Τοξότης
Έχετε ένα πείσμα σήμερα και προσέξτε γιατί μπορεί να ξεφύγετε και η υπερασιοδοξία σας να μην λειτουργήσει εποικοδομητικά. Σημασία έχει να μην δείχνετε και έπαρση ότι μόνο εσείς μπορείτε να καταφέρετε κάτι ακόμα και αν ισχύει… Ερωτικά, μην μπερδεύεστε γιατί και σήμερα βλέπετε ότι σας συμπεριφέρονται πολύ ανοιχτά και σας δείχνουν αδυναμία και την εκμεταλλεύεστε. Επαγγελματικά δώστε σημασία στις λεπτομέρειες για να βγάλετε ένα συμπέρασμα!

Αιγόκερως
Μία μέρα για εσάς με αρκετό εγωισμό που όμως ενέχει και συναισθηματικές προεκτάσεις και αυτό είναι που μπορεί εύκολα να σας φέρει σε αδιέξοδο. Ερωτικά πρέπει να περιοριστείτε από μόνοι σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λέτε τις απόψεις σας ή να φοβάστε μήπως σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Επαγγελματικά είστε πολύ ανήσυχοι και ορθώς θέλετε κάτι να το διερευνήσετε σε βάθος!

Υδροχόος
Μία μέρα για εσάς με αρκετές ελευθερίες που όμως αυτές είναι που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά και με μεγάλη μεθοδικότητα αλλά και σωστούς συνδυασμούς! Ερωτικά πρέπει να βάλετε ένα φρένο σε κάτι κυρίως αν το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν και τώρα έχετε μοναδική ευκαιρία να το βελτιώσετε. Επαγγελματικά έχετε σωστές ενστάσεις αλλά πρέπει να τις υποστηρίξετε κιόλας!

Ιχθείς
Γενικότερα έχετε πάρει μία φόρα και αυτή δεν είναι που πρέπει να ανακόψετε αντίθετα να την ενισχύσετε και μάλιστα να την υποστηρίξετε κιόλας. Βέβαια καλό είναι να γίνετε πολύ ρεαλιστές και κυρίως όσο μπορείτε να δίνετε σωστά το στίγμα σας γιατί αυτό θα σας ωφελήσει… Ερωτικά, είναι δύσκολο να καταλήξετε κάπου αν και αυτό δεν εξαρτάται απόλυτα από εσάς… Επαγγελματικά μαθαίνετε κάτι πολύτιμο που πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας και να το αξιοποιήσετε σε πιο καίρια στιγμή!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα