Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 2/10

Σήμερα παρόλο που η εργασία μας είναι σε πολύ μεγάλη προτεραιότητα μας προβληματίζει αρκετά γιατί οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι τόσες που δεν έχουμε κανένα περιθώριο να μην τις κάνουμε και αν είναι καταναγκαστικές είναι και κουραστικές, και ξεκινάνε από νωρίς το πρωί θέτοντάς μας σε εγρήγορση..

Ερωτικά βλέπουμε ότι το τίμημα της συντροφικότητας είναι μεγάλο, αλλά δεν έχει μόνο την αρνητική πλευρά του, έχει και τη θετική του! Και φυσικά μπορούμε να ασχοληθούμε με τα ερωτικά μας, όχι όμως αυτά που είναι επιφανειακά και προσφέρουν εφήμερες ικανοποιήσεις αλλά αυτά που σκοπό έχουν να μας

βάλουν πιο βαθιά και να μας βοηθήσουν να νιώσουμε περισσότερο ως ζευγάρι και να δούμε ότι αυτή μας η στάση έχει και τα καλά της, αλλά εγκυμονεί και υποχρεώσεις που μπαίνουν στη λίστα προς διεκπεραίωση!

Κριός

Το μόνο που έχετε αφήσει στην άκρη είναι το σπίτι σας και τις δουλειές του που έχετε παραμελήσει αρκετά. Φυσικά και δεν είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό καθώς ολοένα και σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας και μάλιστα κάποιες παραμέτρους που δεν είναι ευδιάκριτες στους άλλους… Τα ερωτικά σας είναι αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ότι κάτι θέλετε να πείτε, αλλά δεν ξέρετε το πως γιατί φοβάστε τις αντιδράσεις!

Ταύρος

Για εσάς είναι μία ευκαιρία να είστε πιο συγκεκριμένοι στις επαφές σας και αυτή τη φορά να είστε και πιο συντονισμένοι με αυτά που θέλετε να πείτε αλλά και να αποσπάσετε τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Ακόμα και να μη σας απαντήσουν εσείς διακρίνετε τη διάθεση που υπάρχει… Ερωτικά, για κάτι αμφιταλαντεύεστε και βέβαια νιώθετε ότι υπερέχετε κιόλας!

Δίδυμοι

Έχετε περισσότερη άνεση αλλά και καλύτερη διάθεση χωρίς όμως να είστε και απόλυτα έτοιμοι να το επικοινωνήσετε ή να εξωτερικευτείτε. Αυτό που σας κάνει ευάλωτους είναι οι ανησυχίες σας και οι συγκρίσεις που κάνετε με το παρελθόν που σας δημιουργούν ερωτηματικά… Στα ερωτικά σας παρόλα αυτά ενώ είναι σε μία καλύτερη πορεία, θεωρείτε ότι δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως ζητήματα που θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε εκ νέου!

Καρκίνος

Υποδέχεστε τη Σελήνη στο ζώδιό σας και γίνεστε και πιο άμεσοι αλλά και δε διστάζετε να δείχνετε τις δικές σας επιθυμίες και να αποζητάτε αυτά που θέλετε χωρίς δισταγμούς. Έχετε βέβαια και αναστολές για το αν κάνετε το σωστό ή το δίκαιο συναισθηματικά, καθώς είστε ευάλωτοι σε καινούργιες συναισθηματικές ιστορίες που σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Τα επαγγελματικά σας όμως έχουν κρυφούς κινδύνους που είστε κοντά να τους ανακαλύψετε!

Λέων

Έτοιμοι να κάνετε μία υποχώρηση και να δώσετε χρόνο σε φίλους που έχουν την ανάγκη σας και να βάλετε σε μικρότερη προτεραιότητα τα αισθηματικά σας γιατί αυτό θεωρείτε ότι είναι το σωστό για εσάς σήμερα. Είστε και εσωστρεφείς, γι’ αυτό είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γιατί απλά δε δίνετε επαρκείς εξηγήσεις. Τα ερωτικά σας εξακολουθούν να σας δίνουν όμως ευκαιρίες… Ενώ στα επαγγελματικά σας, δε θέλετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας!

Παρθένος

Είναι μία ευκαιρία για εσάς να αξιοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή και να δείτε πως μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις επαφές σας, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να δώσετε περισσότερο χρόνο στους παλιούς! Είστε περισσότερο διαθέσιμοι πάντως… Ερωτικά, παρακολουθείτε διακριτικά τις εξελίξεις και αν ανυπομονείτε είναι γιατί κάτι καθυστερεί, και εσείς δε θέλετε να το πιέσετε!

Ζυγός

Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι γενικότερα για όσα απασχολούν άλλους ανθρώπους αλλά από σήμερα μπορείτε να βρείτε και εσείς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας ώστε να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Ερωτικά θέλετε αποδείξεις και όχι μόνο λόγια και είστε συγκεκριμένοι αλλά και απόλυτοι ως προς αυτό. Στα επαγγελματικά σας μην αποκαλύπτετε όλες τις σκέψεις σας και να σκέφτεστε χαμηλόφωνα!

Σκορπιός

Ευκαιρία να δείτε πλέον πως μπορείτε να ανελιχτείτε στα επαγγελματικά σας ακόμα περισσότερο χωρίς όμως βιασύνες και αφού αφήνετε πρώτα να σας μιλάνε και μετά εσείς το επεξεργάζεστε… Προσοχή στις προκλήσεις που δεν ξέρετε τι κρύβεται πίσω από αυτές. Ερωτικά είστε πιο ελεύθεροι να επιλέγετε εσείς και οι άλλοι να σας ακολουθούν… Δίνετε όμως σωστά το στίγμα σας και τις επιθυμίες σας!

Τοξότης

Έχετε σήμερα την τάση να κρίνετε αρκετά και φροντίστε να μην είστε άδικοι ή να μην είστε απόλυτοι, ακόμα και αν βλέπετε συμπεριφορές που δεν είναι φιλικές προς εσάς. Δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε ότι σας καθυστερούν ή ότι δεν έχετε τις ίδιες προτεραιότητες.Ερωτικά, ακόμα προσπαθείτε να βρείτε κοινά σημεία για να τα υποστηρίξετε…Πάντως είστε αρκετά ανυπόμονοι και αυτό δε σας βοηθάει να προχωρήσετε σωστά τις υποθέσεις σας! Είναι που πιέζετε τους άλλους, αλλά δεν το καταλαβαίνετε καθόλου!

Αιγόκερως

Μέρα που η σημασία είναι στη λεπτομέρεια και γενικότερα, ξέρετε να πιάνετε την τάση στην εργασία σας και να την εξελίσσετε ανάλογα… Ερωτικά, αυτό που έχετε καταφέρει είναι να αντιδράτε με το σωστό τρόπο αν και λίγο άγνωστος σε εσάς, αλλά έχετε αποφασίσει να είστε πιο μετρημένοι και μεθοδικοί. Αυτό φαίνεται να αποδίδει… Δημιουργείτε τις σωστές προσδοκίες!

Υδροχόος

Όσο και να θέλετε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές τις καθημερινότητας και να απολαύσετε τις ερωτικές σας στιγμές, βρίσκεστε διαρκώς σε υποχρεώσεις επαγγελματικές με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος. Ερωτικά μπορείτε να παρατείνετε τα βράδια θυσιάζοντας χρόνο από τον ύπνο σας… Ειδικά σήμερα θα περάσετε υπέροχα! Η ερωτική σας συμπεριφορά αρχίζει και γίνεται περισσότερο ουσιαστική!

Ιχθείς

Έχετε πολλά πλεονεκτήματα στα ερωτικά σας και μάλιστα έχετε αρχίσει και έχετε επιλογές… Μάλιστα, κάποιες από αυτές σας ενθουσιάζουν, κάποιες άλλες σας αφήνουν παντελώς αδιάφορους και δεν ξέρετε πώς να τις απομακρύνετε… Προς το παρόν, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή αποφεύγετε να απαντήσετε… Στα επαγγελματικά σας έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες και τις εφαρμόζετε άμεσα!

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα