Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 25/01

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Για εσάς αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό σήμερα είναι ότι έχετε αυστηρές προτεραιότητες που δεν μπορείτε να τις αφήσετε για κανένα λόγο και έχετε και συγκεκριμένη αιτιολογία.. Ερωτικά, είστε πολύ συγκεκριμένοι ότι δεν μπορείτε να αφήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες για να δώσετε τη σημασία που θα θέλατε στον έρωτα… Για τα επαγγελματικά σας είστε πολύ συγκεντρωμένοι οπότε και

θα τα καταφέρετε!

Ταύρος
Μέρα που ανοίγετε τα φτερά σας και πετάτε και ωραίες ιδέες τις οποίες μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους άλλους και να έχετε και συγκεκριμένα αποτελέσματα κυρίως για τα οικονομικά σας. Ερωτικά σαφώς και χρειάζεται να τους δώσετε να καταλάβουν ποιες είναι οι προθέσεις σας αλλά και την αιτιολογία τους, καθώς επίσης και το σκεπτικό σας… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που θα πάρετε μία κατάσταση στα χέρια σας για να τη λύσετε κιόλας!

Δίδυμοι
Έχετε κάθε λόγο να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα και να ψάξετε και τις αιτίες σιωπηλά χωρίς να δώσετε κανένα δικαίωμα στους άλλους ότι κάτι δε σας πάει καλά ή ότι έχετε εντοπίσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις δικές σας αντιδράσεις αλλά και το λόγο που το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Ερωτικά, είστε απόλυτοι κυρίαρχοι αλλά πρέπει να είστε πιο συγκροτημένοι… Επαγγελματικά, μάχεστε για ένα αποτέλεσμα!

Καρκίνος
Μέρα που θα πιεστείτε από τους συναδέλφους σας και όχι άσχημα αλλά με την καλή έννοια του όρου, γιατί σας βάζουν να σκεφτείτε και να διεκπεραιώσετε κάτι που δεν είχατε καταλάβει την προτεραιότητά του. Ερωτικά είστε σφιγμένοι γιατί δέχεστε τις προτάσεις των άλλων και δε θέλετε να πάρετε καμία πρωτοβουλία… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που θα βρείτε μία λύση έστω και την τελευταία στιγμή!

Λέων
Μία μέρα για εσάς που σας θέτει προ των ευθυνών σας γιατί κάτι θέλετε να ολοκληρώσετε αλλά και να το τεκμηριώσετε. Για τα επαγγελματικά σας αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το παραδώσετε κιόλας και τελικά να απαλλαγείτε από ένα άγχος καθώς ο κόπος σας θα ανταμειφθεί είτε ως μορφή επιβράβευσης είτε γενικά με μία καλή κουβέντα. Ερωτικά, έχετε μία απογοήτευση την οποία την ελέγχετε και θα βρείτε τη λύση!

Παρθένος
Μία νοσταλγία την έχετε σήμερα και αν αναλογιστείτε τα λάθη σας και τις δικές σας ευθύνες θα καταλάβετε ότι στον έρωτα είτε βιαστήκατε είτε ανακατευθήκατε παραπάνω από όσο πρέπει σε κάτι και τελικά νιώθετε μόνοι σας… Ερωτικά, προσπαθείτε να αποκαταστήσετε την επαφή ίσως με μία κάποια επικοινωνία αλλά και πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι.. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει αν γίνετε πιο διεκδικητικοί!

Ζυγός
Έχετε δουλειές για το σπίτι σήμερα και όσο τις αφήνετε τόσο γίνονται μεγαλύτερες και απαιτούν περισσότερο χρόνο δικό σας για να τις τελειώσετε… Έχετε καλή επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας αρκεί να τους δώσετε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και δεν τους αφήσετε ελεύθερους… Ερωτικά, έχετε σταθερά το μυαλό σας σε αυτά που θέλετε να προσφέρετε στους άλλους… Επαγγελματικά, υπάρχει κάτι που θέλετε να προφυλαχθείτε πριν το εκτελέσετε!

Σκορπιός
Ευτυχώς είστε αρκετά ανοιχτοί σήμερα και αυτό σημαίνει ότι ζητάτε και συμβουλές και την γνώμη των άλλων πριν κάνετε μία συγκεκριμένη επιλογή η οποία φαίνεται να μπορεί να ξεκαθαριστεί … Ερωτικά νιώθετε μία πίεση την οποία όμως την προκαλείτε μόνοι σας γιατί εσείς είστε ανυπόμονοι και μάλλον βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα… Επαγγελματικά, ακόμα και τώρα πιστεύετε ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο!

Τοξότης
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και αν αφορούν έξοδα ή πληρωμές λογαριασμών τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για εσάς γιατί θα πρέπει να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη… Ερωτικά, θέλετε να μείνετε σπίτι και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις τις οποίες όμως δεν τις συμμερίζεστε… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που επιμένετε για κάτι κόντρα στις απόψεις των άλλων!

Αιγόκερως
Μέρα που είναι δύσκολο να μην είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ελέγξετε και ευτυχώς δεν το απλώνετε και τόσο όσο να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα… Ερωτικά, πιστεύετε ότι μπορείτε να λύσετε ένα γρίφο καθώς αρχίζετε και ανακτάτε την εμπιστοσύνη αλλά σε πλαίσια συγκεκριμένα… Επαγγελματικά, δεν υπάρχει πρόβλημα στο οποίο μπορείτε να αποφύγετε την ανάμειξή σας!

Υδροχόος
Μία μέρα που και πάλι θα κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας και αυτό που σας κάνει διαφορετικούς είναι ότι έχετε αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης στους άλλους! Ερωτικά, υπάρχουν ζητήματα στα οποία δυσκολεύεστε και εσείς οι ίδιοι να δώσετε απαντήσεις… Επαγγελματικά, υπάρχει μία κοινή συνισταμένη που πάνω σε αυτή πρέπει να δουλέψετε όλοι!

Ιχθείς
Μία μέρα για εσάς που αυτό που κάνετε είναι να καταλάβετε τη θέση και τι μπορείτε να αποκομίσετε ως όφελος στα επαγγελματικά σας … Γενικά έχετε στόχους τους όποιους καλό είναι να τους θυμάστε και να δουλεύετε σχολαστικά πάνω σε αυτούς… Ερωτικά, υπάρχουν θέματα τα οποία μπορείτε να τα αποφύγετε αν δώσετε λίγο χρόνο και δεν γίνετε πιεστικοί στο να λάβετε απαντήσεις… Επαγγελματικά, κοιτάτε μπροστά και αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας αρχικά μόνοι σας και μετά με παρέα!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα