Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 1/3

Καλημέρα και καλό μήνα!!
Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που όταν αμφιταλαντεύεστε έχετε τους λόγους σας… Το μόνο που δεν επιδιώκετε είναι η σταθερότητα αλλά αντίθετα να ταράξετε τα σκοινιά.. Ερωτικά σας χρειάζεται πιο χαλαρή διάθεση και να κινηθείτε χωρίς να πάρετε καμία οριστική απόφαση… Επαγγελματικά, αυτό που θέλετε να αλλάξετε πρέπει να το ξεκινήσετε από τη ρίζα του και όχι από τη μέση!

Ταύρος
Μία

μέρα με αρκετή κοινωνική δράση και αλίμονο αν δε διαγνώσετε ότι κάποιοι που σας πλησιάζουν έχουν και κάποιοι δόλο καλά κρυμμένο και προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν… Ερωτικά, σαφώς και ξέρετε ότι τα λόγια δε θα φέρουν το αποτέλεσμα αν δε γίνουν τουλάχιστον πολύ συγκεκριμένα… Επαγγελματικά, ξέρετε να προφυλάγεστε και το καλό είναι να μένετε στην αφάνεια.

Δίδυμοι
Αρκετά ασταθείς είστε σήμερα και το να αλλάζετε απόψεις είναι κάτι θεμιτό αρκεί να μη γίνεται συνήθεια…. Ερωτικά σαφώς και ξέρετε ότι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις ή σας φταίνε όλα γιατί δε γίνονται με τον τρόπο που θέλετε αλλά και να γίνεται πάλι δεν είστε

Καρκίνος
Μέρα με αρκετή φιλοσοφία που βοηθάει μεν αλλά δεν είναι και αυτή που θα σας δώσει και τις λύσεις… Ερωτικά ξέρετε να ρητορεύετε αρκετά και μάλιστα να δίνετε την αίσθηση ενός πιο μακροπρόθεσμου χαρακτήρα. Επαγγελματικά είστε αρκετά εκτεθειμένοι αλλά αν δεν το καταλαβαίνετε είναι γιατί θέλετε να πάρετε ένα είδος ρίσκου που πιστεύετε ότι το ελέγχετε!

Λέων
Είναι μία μέρα ομολογουμένως με πλούσια συναισθηματική φόρτιση και αυτό που θέλετε να αλλάξετε θα το κάνετε με έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε εσείς καλύτερα, ανεξάρτητα αν δεν το θεωρείτε και απόλυτα σωστό… Ερωτικά υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες αλλά δεν είναι και τόσο σκόπιμο να τις συζητήσετε όταν είστε φορτισμένοι… Προσέξτε οικονομικές συμφωνίες γιατί δεν τηρούνται εύκολα!

Παρθένος
Μία μέρα η σημερινή που βλέπετε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επεκταθείτε και να πρωταγωνιστήσετε στα γεγονότα αλλά προσέξτε γιατί η πολύ μεγάλη προβολή μπορεί να σας κάνει κακό! Ερωτικά βλέπετε τα γεγονότα από μία απόσταση που όμως μπορείτε εύκολα να τη φέρετε κοντά σας. Επαγγελματικά μη θεωρείτε τίποτα τελεσίδικο ειδικά αν εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει!

Ζυγός
Ευτυχώς που επιστρέφετε με μεγαλύτερη άνεση στη ρουτίνα της εργασίας γιατί έχετε και ωραίες ιδέες αλλά και έναν τρόπο να τις διεκπεραιώνετε που είναι αρκετά πρωτότυπος και λιγότερο κουραστικός! Δεν είστε απόλυτα βέβαιοι όμως αν είναι αποτελεσματικός… Ερωτικά, θέλετε να κυριαρχείτε και να τα προλαμβάνετε όλα… Τουλάχιστον αυτό σας γεμίζει με άγχος και ένα είδος πίεσης που το μεταφέρετε στους άλλους…. Επαγγελματικά σωστά φοβάστε για τα οικονομικά σας και πως θα τα διασφαλίσετε!

Σκορπιός
Δύσκολη μέρα γιατί εσείς έχετε αντιφατικά γεγονότα στη ζωή σας… Αφενός πιστεύετε ότι στα ερωτικά σας είστε αυτοί που θα καταφέρετε ακόμα και αυτό που θεωρείτε ακατόρθωτο, δηλαδή να βγείτε τελείως από τα τετριμμένα… Από την άλλη νιώθετε ότι στην εργασία σας πρέπει να βάλετε περισσότερο τάξη και έλεγχο… Όλα αυτά μαζί, σας δυσκολεύουν ειδικά όταν προσπαθείτε να τα εκμεταλλευθείτε ταυτόχρονα!

Τοξότης
Γενικότερα είστε αισιόδοξοι αυτή την περίοδο αλλά αυτό που μπορεί να σας περιορίσει είναι τα οικογενειακά σας γιατί βλέπετε κάποια ζητήματα χαλαρά και μάλλον δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Αν υπάρχουν ζημιές στο σπίτι μπορεί να μεγαλώσουν… Ερωτικά, νομίζετε ότι όλοι σκέφτονται όπως εσείς και απαιτείτε σχεδόν να σας φερθούν με τον τρόπο που έχετε προδιαγράψει στο μυαλό σας.… Επαγγελματικά μη βιάζεστε γιατί θα κάνετε εύκολα λάθος!

Αιγόκερως
Μέρα με αρκετές συνομιλίες και επαφές και αν υπεραπλουστεύουν τα πράγματα και σας τα παρουσιάζουν ως εύκολα, τότε είναι που θα πρέπει να προβληματιστείτε. Κατά τα άλλα μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να σκεφθείτε περισσότερο με τη λογική σας και να δώσετε εξηγήσεις. Ερωτικά υπάρχουν ζητήματα που σας κάνουν να είστε επιφυλακτικοί… Επαγγελματικά, έχετε κάθε λόγο να ζητάτε αυτό που χρειάζεστε ως πληροφορία, χωρίς να απολογείστε!

Υδροχόος
Μία μέρα για εσάς που αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι γιατί επιμένετε σε κάτι και μάλιστα σχεδόν δεν το παραδέχεστε κιόλας… Ερωτικά η μέρα έχει δυσκολίες γιατί εσείς δε θέλετε να συνεννοηθείτε ή γιατί δεν ταυτίζονται τα χρονικά περιθώρια με αυτούς που συνδιαλέγεστε… Επαγγελματικά έχετε κατανοήσει την ανάγκη να λύσετε κάτι οικονομικό προτού προχωρήσετε σε κάτι άλλο!

Ιχθείς
Μία μέρα για εσάς με το στίγμα σας να είναι διάχυτο και να μοιράζετε και υποσχέσεις αλλά και ελπίδα στα επαγγελματικά σας. Θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε την κίνηση ματ και να προχωρήσετε ακάθεκτοι… Ερωτικά σαφώς και υπάρχουν θέματα που προς το παρόν θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας προτού προχωρήσετε… Επαγγελματικά, μία συμφωνία είναι εύθραυστη και δε σας ικανοποιεί καθόλου και γι’ αυτό θέλετε να την αλλάξετε!

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα