Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 28/10

Κυριακή σήμερα και η ερωτική διάθεση ανεβαίνει…

Κριός

Σήμερα, προηγούνται οι υποχρεώσεις, με συνέπεια οι έρωτες και οι αγκαλιές να μείνουν στο περιθώριο. Μπορείς, ωστόσο, να συλλέξεις στοιχεία και πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν και τα όσα θα μάθεις δεν θα σε ικανοποιήσουν! Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι να περιμένεις και να μην κινηθείς άμεσα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι πιθανό να πάρεις μια στενοχώρια ή να βρεθείς μακριά από το ταίρι σου.

Ταύρος

Σήμερα, σε συμφέρει να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων όχι τόσο με τις δικές

σου βλέψεις, αφού έτσι κι αλλιώς αναμένονται αναποδιές που θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να μοιραστείς τα προβλήματά σου με το ταίρι σου, διαμορφώνοντας συνάμα ένα κλίμα συμπαράστασης, που θα φέρει περισσότερες αγκαλιές!

Δίδυμος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας κρίσης, οφειλόμενης στη δική σου αστάθεια, όμως επειδή «ουδέν κακόν αμιγές καλού», μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, ώστε να μην τρέφεις ψευδαισθήσεις. Αν, πάλι, είσαι διαθέσιμος/η, τότε ναι μεν θα έχεις τις ευκαιρίες σου, αλλά καμία από αυτές δε φαίνεται να εκπληρώνει την ενδεχόμενη ανάγκη σου για διάρκεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μείνεις για λίγο μόνος/η, προκειμένου να συντονιστείς με το «μέσα» σου και να αποφύγεις εξωτερικές εντάσεις που σε φθείρουν, ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις πως και η μοναχικότητα έχει τις δικές της δημιουργικές στιγμές. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θέτει περιορισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο να ‘ναι μια στενοχώρια θα την πάρεις, ενώ αν έχεις παιδιά, έχε τον νου σου στις επιλογές τους, χωρίς, ωστόσο, να φερθείς πολύ αυστηρά.

Λέων

Με τη Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται μια σχετική κοσμοσυρροή στην «αυλή» σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, διατηρώντας φυσικά τα σκήπτρα της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να… στενοχωρήσεις κάποιον/α με τα μέτρα που θα λάβεις. Επίσης, η ημέρα προσφέρεται για πωλήσεις ακινήτων και… παλιατζήδες!

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή τη δημόσια παρουσία σου. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η έκθεσή σου στο κοινό να γίνει με άρτιο τρόπο, ξέροντας ότι στην παρούσα φάση η επικοινωνία προηγείται της ουσίας.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε θέλει πολύ πιο… επιμελή στα «μαθήματά» σου και προνοητικό/η στις μετακινήσεις σου, ενδέχεται όμως και να δικαιωθείς για πρότερες επιλογές σου, που, μάλιστα, είχαν δεχθεί και σκληρή κριτική.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, αλλά και τη διάθεση σου να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο. Ίσως, μάλιστα, να έρθεις σε επαφή με άτομα που ξέρουν πολλά για ένα θέμα, κράτα όμως και μια επιφύλαξη σε σχέση με την… αξιοπιστία τους!

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει επί τάπητος ένα σύνθετο οικονομικό θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πεις κι εσύ ένα «όχι» μέρα που είναι!

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε εφοδιάζει με μπόλικη τύχη και απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους»! Επιπλέον, είναι πιθανό να βραβευθείς ή να τιμηθείς για κάτι, ενώ ένα νέο ξεκίνημα θα στεφθεί οπωσδήποτε με επιτυχία!

Παράλληλα, με την αντίθεση Δήμητρας-Έριδος θα αποκομίσεις οφέλη από μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία, μάλιστα, θα έχει και κάποιες βολικές κρυφές πλευρές! Αν, πάλι, είσαι ένας απλός εργαζόμενος, ζήτα βοήθεια από το σωματείο σου.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που υπόσχεται πολλά κι έστω τα μισά να πραγματοποιηθούν θα είσαι μια χαρά! Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία σου ή σου βάζουν διαρκώς προσκόμματα.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου οφείλεις να δώσεις έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν και φροντίζοντας να προμηθευτείς τα σχετικά βοηθήματα ή φάρμακα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την «καπατσοσύνη» σου σε μια επαγγελματική υπόθεση που κάποιοι άλλοι αδυνατούν να χειριστούν. Από την άλλη πλευρά όμως, διασπείροντας τις δυνάμεις σου από εδώ και από εκεί, δεν θα τα καταφέρεις το ίδιο καλά εκεί όπου απαιτείται συγκέντρωση και επιμονή.

Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αρρυθμίες στην υγεία σου. Παράλληλα, ενδέχεται να απογοητευτείς από μια φιλία που δεν τηρεί τα δέοντα ή από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις αναδεικνύοντας την ευφυΐα σου ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε παλιά είτε… νέα!

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, εφαρμόζοντας συνάμα μια ρεαλιστική πολιτική αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν ή σε φθείρουν ψυχικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κατά μέρος τα πολλά λόγια και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις στον χώρο σου ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα».

Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο τυπικό/η και προνοητικό/η στις συναλλαγές και τις επαφές σου, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις τα λεγόμενά σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύψει «θέμα» με ένα συγγενικό ή φιλικό σου άτομο, που… δεν σου τα λέει καλά!

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα