Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 18/11

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές και οι ανατροπές που θα έχουν σήμερα Κυριακή πολλά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι, που οι συνθήκες του συνάδουν με την περιπετειώδη διάθεσή σου, μην κάνεις ωστόσο πολλές «ταρζανιές» σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού ο Άρης στους Ιχθύς δεν

θέλει και πολύ για να σε βγάλει… νοκ άουτ!

Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, εσύ όμως μην μείνεις μόνον σε αυτά που φαίνονται αφού αλλού είναι το… μυστικό!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση», αρκεί κι εσύ να λειτουργήσεις πιο άμεσα και ενεργητικά, ξεπερνώντας τους δισταγμούς σου, αφού πρακτικά όσο περισσότερο «ρισκάρεις», τόσο το καλύτερο για σένα!

Παράλληλα όμως με τον Άρη στους Ιχθύς, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν κόντρες και κατηγορίες και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να «βάλεις νερό στο κρασί σου» αλλά και να μην προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων που θέλουν «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίας στον Τοξότη πριμοδοτεί μια θεαματική πρόοδο στην ζωή σου και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που έχουν να σου πουν ή να σου δώσουν κάτι το ουσιαστικό, ώστε να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από υποσχέσεις και εντυπώσεις, Το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει πάντως θετικό πρόσημο.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς οξύνει τις σχέσεις σου με τα… αφεντικά κι εδώ μπορεί να υπάρξει μια θεαματική αλλαγή των δεδομένων και των ισορροπιών. Από την άλλη πλευρά, θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για «να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά»! Αντίθετα μια «συγκρατημένη» πολιτική από πλευράς σου θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την αναστάτωσή σου από ενέργειες άλλων, σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα αναμένεται να αντιμετωπίσεις στην διαδρομή σου κάποιες έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν καλά αντανακλαστικά, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου.

Επιπλέον με τον Άρη στους Ιχθύς, να… πιάνει φωτιά, η υπεράσπιση του δίκιου σου απέναντι σε όσους/ες το θίγουν θα είναι ανάλογα πύρινη!

ΛΕΩΝ: Με τον Δία στον Τοξότη να συμφωνεί και να… επαυξάνει ως προς την διασκέδασή σου, δικαιούσαι να αφοσιωθείς σε αυτήν! Επιπλέον, η τύχη σε ακολουθεί και στις οικονομικές σου δράσεις. Ωστόσο, η «εγρήγορση» που βάζει ως επικεφαλίδα ο Άρης στους Ιχθύς δεν περιλαμβάνει μόνον θετικές προκλήσεις, όπου η αμεσότητα και η καπατσοσύνη σου θα κρίνουν το αποτέλεσμα, αλλά και επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου, οπότε ας έχεις τον νου σου.

Επιπλέον, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει… θεαματικές εξελίξεις στα οικογενειακά σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως από μια απροσεξία ή επιπολαιότητα ανάψουν μεγάλες φωτιές, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά! Παράλληλα , με τον Άρη στους Ιχθύς να «φορτώνει» με νεύρα και ανυπομονησία, είτε τους άλλους, είτε εσένα δείχνει πιο δύσκολο να επιβιώσει μια σταθερή συνεργασία κι είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να προχωρήσεις σε μια συμφωνία «ειδικού τύπου» με συγκεκριμένο στόχο και μικρή διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη τείνει να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις, οπότε μέρα που είναι μην χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση» από την ρουτίνα, κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να πεις κι εδώ οι μεγάλες παρέες αλλά και οι συγγενείς έχουν τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες εξαντλώντας τελικά τις δυνάμεις σου και πρόσεξε μήπως ένα… κάπως φιλόδοξο σχέδιό σου καταλήξει άσχημα εξ αιτίας της έλλειψης οργάνωσης και των στοιχειωδών μέσων που χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ μπορεί να έχεις και τα «τυχερά» σου, οπότε αν βρεθείς σε θέση «κυνηγού», μην διστάσεις να επενδύσεις παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο ή ακόμη και να «τζογάρεις», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σε καλεί να διαχειριστείς με την μέγιστη δυνατή ψυχραιμία τις αντιδράσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ακόμη κι αν το έχει… παρακάνει με τις επιλογές του, αφού μια απρόσεκτη στάση σου μπορεί να ρίξει λάδι στην φωτιά και να σε κάνει τελικά να… λαχταρήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει νίκες και επιτυχίες, έστω και με την μορφή… πυροτεχνήματος! Επιπλέον μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς να παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, οφείλεις να δώσεις τόπο στην οργή, ώστε να μην «ξεφύγει» το πράγμα.

Επιπλέον, αν πρόκειται να διαμείνεις κάπου αλλού, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματος σου, αφού είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από αυθαιρεσίες ή ελλείψεις που δεν ήταν γνωστές, ενώ καλό είναι να μην παίζεις με τις φωτιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Άρη στους Ιχθύς να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από «καπρίτσια κακομαθημένων» και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα επείγοντα προκύψουν σε σχέση με την δουλειά σου, αφού εκεί είναι που θα λάμψει το… άστρο σου! Επιπλέον μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς την εκμάθηση πραγμάτων.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα σου αποκαλύψει μυστικά και «κόλπα» αλλά δεν αποκλείεται να εξωτερικεύσει με μάλλον υπερβολικό τρόπο μια δυσαρμονία στην υγεία σου, κάτι που δεν πρέπει να σε τρομάξει, αφού τελικά θα σου βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε κάνει πιο «τζογαδόρο/α» στην οικονομική σου διαχείριση, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, καλείσαι να βρίσκεσαι σε επιφυλακή, απέναντι σε έξωθεν επιβουλές, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α θα επιχειρήσει να «οικειοποιηθεί» με το έτσι θέλω τα κεκτημένα σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με «ποιοτικά» άτομα, όσο και με και κάποια…. Άλλα, που ποντάρουν μόνον στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις κι εδώ θα πρέπει να διαλέξεις ποιος/α σου κάνει.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού ακόμη κι αν κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να «δέσουν», η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις μια… εντυπωσιακή στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο!

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δρώντας με αμεσότητα Να προσέχεις ωστόσο και τι… φωτιές ανάβεις!

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα