Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Τετάρτη 8/2

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που σωστά ανησυχείτε για τα οικογενειακά σας θέματα και αυτό που δεν βρίσκετε είναι διέξοδος για να ασχοληθείτε πιο ψύχραιμα έως και να τα λύσετε χωρίς να τους δίνετε διαστάσεις που δεν πρέπει… Ερωτικά, σαφώς και έχετε καταλάβει ότι κάποια θέματα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας… Επαγγελματικά, μην σκέφτεστε συναισθηματικά τα προβλήματα αλλά στην ουσία τους!

Ταύρος
Είστε

και εσείς που δεν ξέρετε πώς να πείτε κάποια πράγματα και μάλλον δεν υπάρχει ο καλός τρόπος ή να το πάρουνε γλυκά γιατί απλώς είναι κάτι δυσάρεστο που πρέπει να επικοινωνήσετε.. Ερωτικά, περιμένετε να ανιχνεύσουν τις ανάγκες σας και να καταλάβετε ότι ενδιαφέρονται για εσάς… Επαγγελματικά, έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις τις οποίες μόλις τις ξεκινάτε και θα είναι επί μακρόν!

Δίδυμοι
Έχετε έξοδα και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο απλώς όταν εκτελείτε πληρωμές σας πιάνει ένας πονοκέφαλος και μία ανησυχία αν τελικά μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στα έξοδα και για πόσο… Ερωτικά, θέλετε να πιστεύετε ότι αυτά που νιώθετε είναι αμοιβαία αλλά ποτέ αυτό δεν συγκρίνεται απόλυτα και σας ανησυχεί… Επαγγελματικά, έχετε καταφέρει να κερδίζετε εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων!

Καρκίνος
Είστε και εσείς που πιστεύετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας και να είστε τελείως ανεξάρτητοι αλλά εδώ είναι που σφάλετε γιατί βλέπετε ότι είστε απόλυτα εξαρτώμενοι από τους άλλους κάτι που σας κάνει να μην μπορείτε να το ελέγξετε… Ερωτικά, είστε αρκετά απόμακροι γιατί κάτι φοβάστε αλλά δεν είναι λύση να κρύβεστε… Επαγγελματικά, δεν αντέχετε να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στις αποφάσεις που η μία αναιρεί την άλλη!

Λέων
Για εσάς υπάρχει μία περίεργη μυστικοπάθεια έως και απομάκρυνση σήμερα που όμως σας δημιουργεί προβλήματα στην εργασία σας… Ενώ υπάρχει η ανάγκη για συνεννόηση εντούτοις εσείς είστε απόμακροι και κάτι θέλετε να μάθετε έστω και ανεπίσημα για να είστε σίγουροι ότι κινήστε στη σωστή πλευρά… Αναζητάτε με λάθος τρόπους τις λύσεις… Ερωτικά, είστε πιο ειλικρινείς και αρκετά κινητικοί!

Παρθένος
Μία μέρα που έχετε τις βοήθειές σας αρκεί να έχετε συγκεκριμένο στόχο και συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι ότι στην εργασία σας έχετε σωστή επιμονή παρόλο που ξέρετε ότι πρέπει να διορθώσετε κάτι από το παρελθόν που έχει οικονομικό αντίκρισμα… Ερωτικά, μην περιμένετε το απόλυτο χωρίς να περάσετε από δοκιμασίες!

Ζυγός
Μία μέρα που έχετε και εσείς μεγάλο φόρτο αλλά αυτό δεν είναι ενδεικτικό της κόπωσης που νιώθετε αντίθετα έχετε πάρει ζεστά κάποια πράγματα και τελικά απογοητεύεστε… Ερωτικά, υπάρχουν ζητήματα που θα τα λύσετε γιατί υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές και μάλλον η άλλη πλευρά το επιδιώκει περισσότερο από εσάς… Επαγγελματικά, μην αλλάζετε τις προτεραιότητές σας, εκτός αν το θέλουν άλλοι για εσάς!

Σκορπιός
Είστε και εσείς που σήμερα νιώθετε ότι μπορείτε να επεμβαίνετε και να βρίσκετε λογικές λύσεις για όλα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξέρετε να προφυλάσσεστε και αυτό το επιτυγχάνετε μέσω της εχεμύθειας για αυτό πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί γιατί σε αυτή τη φάση μετράει περισσότερο από ποτέ… Ερωτικά, οι πρωινές ώρες λύνουν μία παρεξήγηση πιο εύκολα από τις βραδινές… Επαγγελματικά, σωστά μεταθέτετε κάτι για αργότερα!

Τοξότης
Μία μέρα που εσείς νιώθετε ευάλωτοι και η ψυχολογία σας είναι εύθραυστη. Ερωτικά, αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να προκαλείτε τους άλλους και βέβαια να υπερέχετε πράγμα που δε δείχνει και το μεγαλείο του συναισθήματός σας απεναντίας το κρύβετε και παίζετε ένα είδος στρατηγικής.. Επαγγελματικά έχετε τις αμφιβολίες σας παρόλο που μπορείτε να τις ξεκαθαρίσετε αν όχι σήμερα από αύριο!

Αιγόκερως
Είναι μία δύσκολη μέρα για εσάς και αυτό που σας χρειάζεται είναι να είστε πολύ συγκροτημένοι και απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε χωρίς να παρεκκλίνετε. Ερωτικά είστε πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις αλλά μόνο όταν παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε.. Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να πάτε πίσω προκειμένου να διαλευκάνετε το μπροστά!

Υδροχόος
Θεωρητικά είστε λαλίστατοι αλλά πρέπει να ξέρετε τι λέτε και πως μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο εύηχο προκειμένου να έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ερωτικά σας χρειάζεται περισσότερη αισιοδοξία και να αφήσετε τους φόβους στην άκρη για να είστε και αυθόρμητοι… Επαγγελματικά, μην πιέζεστε για κάτι που είναι ακόμα αδιευκρίνιστο γιατί έτσι δεν μπορείτε ούτε να το προσεγγίσετε!

Ιχθείς
Ευτυχώς που ξέρετε ότι όταν είστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνετε και δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανέναν τότε έχετε κατοχυρώσει την αξία σας. Ερωτικά σωστά έχετε τις ανησυχίες σας γιατί απλώς θέλετε να υπάρχει ανυπομονησία από την άλλη πλευρά… Επαγγελματικά, διερευνάτε το πίσω μέρος από αυτά που λέγονται και κυρίως από αυτά που αποφασίζονται για να είστε και πιο σίγουροι για τον τρόπο που θα αντιδράσουν και στο μέλλον!

Πηγή:Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα