Οι «άριστοι» της ΟΝΝΕΔ τώρα απειλούν και με κρεμάλες (εικόνες)

Την εθνική περηφάνια που ξεχειλίζει από τα στήθη τους φαίνεται ότι έχουν την ανάγκη να «κοινωνήσουν» εκεί στη Νέα Δημοκρατία και τη νεολαία της, πάντα με τον δημοκρατικό τρόπο που μας έχουν συνηθίσει κατά καιρούς.

Τελευταίο παράδειγμα της αριστείας αυτής, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε μέσω αναρτήσεών του στα social media

πως «όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί (σ.σ. οι Σκοπιανοί) είχαν ουρά και πηδούσαν σε δέντρο» (η αλήθεια είναι ότι η ελληνική υπεροχή δύσκολα κρύβεται), είπε να γίνει λίγο πιο απειλητικός προς τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο όπως ενημέρωσε, ετοιμάζει κρεμάλες στο Σύνταγμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης το στέλεχος;

Τα «δημοκρατικά αντανακλαστικά» του μέλους της νεολαίας του κόμματος στο οποίο βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, οδήγησαν το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «πολιτική χυδαιότητα με την οποία απειλεί τον πρωθυπουργό και προσβάλλει τον λαό της ΠΓΔΜ».

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει το εν λόγω στέλεχος από το κόμμα του.

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας δηλώνει ότι αναμένει «από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του».

Η συγγνώμη μετά τον σάλο

Η απολογία δεν άργησε να έρθει για το «γαλάζιο» στέλεχος, το οποίο προφανώς μετά από πιέσεις ζητά «ειλικρινά συγγνώμη, καθώς εκφράσεις σαν κι αυτές δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δεν συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Τρούπος, να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ, απειλούμενος και με διαγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα