Ο Βράνιες διαψεύδει ότι εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Κρίσταλ Πάλας

Διαψεύδει ο Όγκνιεν Βράνιες ότι μίλησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας, η οποία δημοσιεύει δηλώσεις του μέσω των οποίων εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Κρίσταλ Πάλας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «blic.rs», ο στόπερ της ΑΕΚ φέρεται να δήλωσε ότι επιθυμεί να παίξει στον αγγλικό σύλλογο, ο ίδιος όμως τονίζει πως οι δηλώσεις είναι ψεύτικες και πως το μυαλό του είναι μόνο στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Μπριζ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά

σε story στο Instagram «Δεν έχω μιλήσει πουθενά, συνεπώς όσες δηλώσεις αποδίδονται σε εμένα είναι ψεύτικες. Είμαι σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μου και καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Δεν υπάρχει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας

Πάντως σημερινό δημοσίευμα της Mirror έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Βράνιες. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο προπονητής της Πάλας, Φρανκ ντε Μπουρ αποφάσισε να στραφεί σε μια πιο οικονομική λύση, όταν η Λίβερπουλ ζήτησε 30.000.000 ευρώ για να επιτρέψει στον Μαμαντού Σακό (δανεικός στην περσινή σεζόν) να παραμείνει με μόνιμη μεταγραφή στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Έτσι, ως υποψήφιος στόχος αναφέρθηκε ο Βόσνιος μπακ της ΑΕΚ για τον οποίο η Mirror γράφει ότι υπάρχει ρήτρα 5.000.000, όμως η αξία του υπολογίζεται στα 2.000.000.

Η αλήθεια είναι ότι στο συμβόλαιο του Βράνιες το οποίο «τρέχει» έως το καλοκαίρι του 2019 δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Επίσης, μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόταση που να έχει φτάσει στα γραφεία της Ένωσης και να αφορά τον 28χρονο Βόσνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα