Ο Τζανακόπουλος προκαλεί σε debate τον Κικίλια

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή «τιτίβισμα» του Βασίλη Κικίλια.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κικίλιας κοινοποίησε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» σχετικά με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αξιολόγηση, συνοδεύοντάς το με ένα καυστικό σχόλιο, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου:

Ο ΕΤ «ξέχασε»

στον τίτλο του το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εσείς κ.@Vkikilias με την ευαισθησία στα fake news δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει ΕΠΙΠΛΕΟΝ;

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 14 Μαρτίου 2017


Ο κ. Τζανακόπουλος, σε δεύτερο tweet του συμπλήρωσε πως «τόσο ο Ελεύθερος Τύπος, όσο και εσείς κ. Κικίλια , προτιμήσατε το «μέτρα» αντί του «επιπλέον λιτότητα» που πραγματικά είπα».

Πολύ δε περισσότερο, τόσο ο @etyposgr όσο και εσείς κ. @Vkikilias, προτιμήσατε το «μέτρα» αντί του «επιπλέον λιτότητα» που πραγματικά είπα.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 14 Μαρτίου 2017


Με τρίτο του σχόλιο στο Twitter, ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «ευφάνταστα» τα tweets του κ. Κικίλια, προκαλώντας τον παράλληλα σε τηλεοπτικό debate.

Κ. @Vkikilias ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 14 Μαρτίου 2017


«Κύριε Τζανακόπουλε μας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε ΠΑΛΙ το κρέας-ψάρι και το τρώτε τη Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι Fake News», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας με διαδοχικά tweets, ενώ σχετικά με την πρόταση Τζανακόπουλου για τηλεοπτικό διάλογο, σημείωσε: «Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας».

Κ. @d_tzanakopoulos μας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε ΠΑΛΙ το κρέας-ψάρι και το τρώτε τη Σαρακοστή.

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 14 Μαρτίου 2017

Τα νέα μέτρα κ. @d_tzanakopoulos έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.
Και αυτό δεν είναι Fake News.

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 14 Μαρτίου 2017

Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας κ. @d_tzanakopoulos pic.twitter.com/c14a3vh2ou

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 14 Μαρτίου 2017


Λίγο αργότερα, παρενέβη στη στιχομυθία Τζανακόπουλου – Κικίλια, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, προτείνοντας να φιλοξενήσει το debate στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή, τουλάχιστον από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου.

@d_tzanakopoulos @Vkikilias Κύριοι με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω το debate σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων @AntennaNews

Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) 14 Μαρτίου 2017

Δεκτή η πρόταση. https://t.co/xcDhEPAFPH

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 14 Μαρτίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα