Ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» εξηγεί τι συνέβη και «κόπηκε» η εκπομπή

Απαντήσεις αλλά και λεπτομέρειες πίσω από την απόφαση της διοίκησης του Alpha να «κόψει» αιφνιδίως την εκπομπή «Ελληνοφρένεια» έδωσε μέσω δηλώσεών του στο «Έθνος» ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (aka Τσολιάς).

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο Αποστόλης, η εκπομπή επειδή είναι σάτιρας δεν κόβεται, αλλά λογοκρίνεται. «Πάντως εμείς δεν λυπόμαστε καθόλου. Το θεωρούμε παράσημο» πρόσθεσε ακόμα.

Δείτε επίσης: «Κόπηκε» αιφνιδίως από τον Alpha η «Ελληνοφρένεια»

Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Μας φάγανε. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι. Η σάτιρα είναι ένα είδος από μόνη της -αν βεβαίως θέλεις κι αντέχεις να έχεις μια τέτοια εκπομπή. Κι αν θέλεις να τη διατηρήσεις, ψάχνεις εναλλακτικές: αλλάζεις μέρα και ώρα στην εκπομπή. Τέλος πάντων θα θεωρούσα τίμιο το «δεν θέλω» , όχι αυτό που έγινε. Πάντως εμείς δεν λυπόμαστε καθόλου. Το θεωρούμε παράσημο. Ήταν τόσο νοσηρό και πολεμικό το κλίμα τον τελευταίο καιρό, που σχεδόν ανακουφιστήκαμε. Ξέρουμε άλλωστε ότι η δουλειά μας είναι να ενοχλούμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Να το επαναλάβω; Με συνέπεια.

Ο τσολιάς πρόσθεσε: «Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει το μοντάζ της επόμενης εκπομπής και το είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα