Ο θρησκευτικός εξτρεμισμός ραββίνου άγγιξε την ψυχούλα του Άδωνη

Λένε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πρώτος που σπεύδει να το εφαρμόσει, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία πως μπορεί να υιοθετήσει/επικροτήσει/εκφράσει το οτιδήποτε, αρκεί να τον εξυπηρετεί.

Έτσι και αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνθηκε μια κάποια ταύτιση, βλέποντας ένα βίντεο με έναν εξτρεμιστή ραββίνο, ο οποίος καταφέρθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς -και με εμφανή σύγχυση- εναντίον… των πάντων.

Δείτε επίσης:

«Ταλιμπάν» ραββίνος τα παίρνει κρανίο με τους βρωμερούς «Ρουβικώνες» (video)

Ρουβίκωνες (ή καλύτερα Ρουβικώνες), αριστεροί, «αναρχοάπλυτοι», αντισημίτες, παρέλασαν από το υβρεολόγιο του ραββίνου Μορντεχάι Φριζή, κάτι που… άγγιξε την ευαίσθητη -και ολίγον τι ακροδεξιά- ψυχούλα του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε με ένα tweet του να επικροτήσει τα όσα εξαπέλυσε ο ραββίνος.

Λίγο μετά βέβαια, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της ακρότητας των λεγόμενων του ραββίνου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έσβησε το εν λόγω tweet… όταν όμως ήταν πιο πολύ αργά.

Ούτε η πρεσβεία του Ισραήλ δεν επικροτεί

Η ακρότητα της όλης υπόθεσης μάλιστα, βρίσκεται και στο γεγονός ότι τα λεγόμενα του ραββίνου δεν έτυχαν της έγκρισης ούτε της πρεσβείας του Ισραήλ, η οποία καταδίκασε το κήρυγμα μίσους του ιερωμένου του ιουδαϊσμού.

Δείτε επίσης: Ακραίες οι δηλώσεις του ραββίνου Μορντεχάι Φριζή, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα