Ο θηλυκός «Άδωνις» της γερμανικής ακροδεξιάς… και η Θάτσερ

H Αλίσε Βάιντελ, μία εκ των υψηλόβαθμων βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (ΑfD), δήλωσε ότι η Μάργκαρετ Θάτσερ είναι το πρότυπο πολιτικού για την ίδια, σημειώνοντας ότι η «Σιδηρά Κυρία» κατόρθωσε να κάνει την Βρετανία να ορθοποδήσει ξανά, όταν η χώρα βρισκόταν μπροστά στην οικονομική καταστροφή.

«Η Μάργκαρετ Θάτσερ είναι το πρότυπο πολιτικού για μένα, η Θάτσερ ανέλαβε την Μεγάλη Βρετανία όταν η οικονομία της ήταν κατεστραμμένη και την ανοικοδόμησε», είπε συγκεκριμένα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Αλίσε

Βάιντελ είναι ο θυληκός “Άδωνις” της γερμανικής Βουλής. Όπως και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ηγετικό στέλεχος της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς και έχει σαν πρότυπό της, την πιο ανάλγητη πολιτικό της μεταπολεμικής Ευρώπης.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως, όπως πάντα στις μαύρες στιγμές της σύγχρονης Ευρωπαϊκής ιστορίας… ακροδεξιά, φασισμός και νεοφιλελευθερισμός πηγαίνουν χέρι-χέρι.

Η αείμνηστη Βαρώνη Μάργκαρετ Θάτσερ τα έχει πει όλα για μας από πριν….αυτό ζούμε τώρα δυστυχώς… pic.twitter.com/LvcQi9Ear9

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 24 Ιουνίου 2015

Μήν το χάσετε,κορυφαίο άρθρο για την αείμνηστη Βαρώνη Μάργκαρετ Θάτσερ και πόσο χρήσιμη θα μας ήταν σήμερα,στην ΕΣΤΙΑ pic.twitter.com/crGOQrfYpT

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 19 Μαρτίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Άδωνις”, Θάτσερ,“adonis”, thatser