Ο Σκουρλέτης επανέρχεται με συστάσεις σε Καμμένο για το Σκοπιανό (video)

«Ο Πάνος Καμμένος ως Υπουργός Άμυνας οφείλει να υπερασπιστεί τη μία και μοναδική θέση, όταν εκπροσωπεί την κυβέρνηση». Με αυτή τη φράση ο Πάνος Σκουρλέτης έστειλε νέο σαφές μήνυμα προς τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τη στάση για το Σκοπιανό και τα εμπόδια που θέτει ως

κυβερνητικός ετέρος.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» Σκουρλέτη σε ΑΝΕΛ: Να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους

Μία μέρα μετά τις συστάσεις για προσεκτική στάση των ΑΝΕΛ στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων, ο υπουργός Εσωτερικών επανήλθε με συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ANT1, χαρακτηρίζοντας «λάθος» την πρόταση για δημοψήφισμα και ζητώντας «εθνικά σωστή και επιβεβλημένη στάση, που θα λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας».

«Θεωρώ λάθος τη συμμετοχή των βουλευτών των ΑΝΕΛ στη συγκέντρωση», είπε και έκανε λόγο για «πολλαπλά λάθη των ΑΝΕΛ πάνω στο ίδιο θέμα».

Αναφορικά με τη διάσταση απόψεων που διαφαίνεται στους κόλπους της συγκυβέρνησης, σημείωσε πως «η κυβέρνηση είναι μία συγκατοίκηση, αλλά η κυβέρνηση έχει κάνει σαφή τη θέση της, ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΞ εκφράζουν τη θέση της κυβέρνησης», είπε και συνέχισε λέγοντας πως «η θέση του κ. Καμμένου αφορά τον Πάνο Καμμένο και μόνο», ενώ απαντώντας στην αντιπολίτευση χαρακτήρισε «έωλο» το επιχείρημα ότι θα πέσει η κυβέρνηση λόγω του σκοπιανού, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πολιτικά υπεύθυνο» και διερωτήθηκε «ποια είναι αλήθεια η θέση της ΝΔ;».

Τόνισε πως η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ονομασία των Σκοπίων είναι ξεκάθαρη και σταθερή. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτήν την προσέγγιση από τότε που ήταν στο 3% μέχρι και σήμερα που είναι στο 33%. Υπάρχει άλλο κόμμα που να έχει πιο ξεκάθαρη θέση;», είπε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα