Ο πρόεδρος της West Ham τιμά τον ήρωα άστεγο του Μάντσεστερ (video)

Ο ήρωας άστεγος άνδρας συγκίνησε όλο τον κόσμο με τις δηλώσεις και την προσφορά του Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας West Ham, Dave Sullivan Jr. άρχισε να ψάχνει τον Jones συγκινημένος από την αυτοθυσία του

Ο Stephen Jones, ένας άστεγος άνδρας, θεωρείται ένας από τους ήρωες που, παρείχαν τη βοήθειά τους στους τραυματίες της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Ο Jones, κοιμόταν στο πεζοδρόμιο όταν άκουσε την έκρηξη,

που αρχικά πίστεψε πως ήταν πυροτέχνημα.

«Στη συνέχεια συνειδητοποίησα τι συνέβαινε καθώς είδα παιδιά να βγαίνουν, ουρλιάζοντας καλυμμένα με αίμα» δήλωσε στο iTV. Όπως αναφέρει, οι σκηνές ήταν σοκαριστικές καθώς αίμα έτρεχε ακόμη και από τα μάτια παιδιών.

«Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε καρφιά και κομμάτια σπασμένων γυαλιών από τα χέρια και το πρόσωπό τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Το γεγονός πως είμαι άστεγος, δεν σημαίνει πως δεν έχω καρδιά. Είναι πολλοί καλοί άνθρωποι στο Μάντσεστερ που μας βοηθούν και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε», είπε όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι βοήθησε χωρίς να φοβηθεί για τον εαυτό του.

Βλέποντας αυτό το ρεπορτάζ ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας West Ham, Dave Sullivan Jr. άρχισε να ψάχνει τον Jones συγκινημένος από την αυτοθυσία του.

Me and dad want to rent the homeless man in manchester a house for 6 months to help him get on his feet 1/2

— DAVE SULLIVAN JNR (@DaveSulley) 23 Μαΐου 2017

If anyone can help us get in touch much much appreciated. Such a self less act needs rewarding. Please tag anyone who can help us 2/2

— DAVE SULLIVAN JNR (@DaveSulley) 23 Μαΐου 2017

Looking very promising have a charity and half of ITV looking for him. If not tonight I’d say early tomorrow ❤️ https://t.co/LlT9Uzwj55

— DAVE SULLIVAN JNR (@DaveSulley) 23 Μαΐου 2017

Μετά από πολλή βοήθεια μέσω των social media αλλά και του τηλεοπτικού δικτύου iTV, πατέρας και γιος Sullivan, βρήκαν τον Jones.

WE HAVE FOUND STEVE ! Shows the power for good social media has. Thank you to all those involved, you have helped change a mans life ❤️

— DAVE SULLIVAN JNR (@DaveSulley) 23 Μαΐου 2017

«Ο Steve ήταν ένας από τους εκατοντάδες που άφησαν πίσω τους την προσωπική τους ασφάλεια και έσπευσαν προς βοήθεια άλλων και είμαστε και οι δύο ιδιαίτερα συγκινημένοι από την ιστορία του» είπε ο Sullivan. «Πρόκειται για ένα φρικτό γεγονός, όμως η ανταπόκριση των ανθρώπων του Μάντσεστερ υπήρξε ιδιαίτερα θαρραλέα, δείγμα ενότητας και αλληλεγγύης – ο ακρογωνιαίος λίθος που συνιστά τη Βρετανία έναν φανταστικό τόπο» κατέληξε ο Dave Sullivan.

Μετά τον εντοπισμό του Jones, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της βρετανικής ομάδας, η οικογένεια Sullivan έχει έρθει σε επαφή με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η μια νέα αρχή για τον ήρωα του Μάντσεστερ. «Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να πληρώσουμε την στέγαση και να παρέχουμε κάποια χρήματα για ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και να του δώσουμε το δικαίωμα στη δουλειά και μια κανονική ζωή» ανέφεραν οι μεγαλομέτοχοι της West Ham.

Keywords
Τυχαία Θέματα