«Ο Πάνος είχε πάρει τη μηχανή πριν ένα δίμηνο και πήγαμε μαζί την πρώτη βόλτα. Μαζί μου δεν έτρεχε» (video)

Μία αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά τον χαμό του Πάνου Ζάρλα.

Ο νικητής του «Power of love» είχε αγοράσει τη μηχανή του πριν δύο μήνες περίπου και ο άνθρωπος με τον οποίο έκανε την πρώτη του βόλτα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Πρόκειται για τον πρώην συμπαίκτη του στο ριάλιτι αγάπης και μετέπειτα φίλο του, Παναγιώτη Θεόφιλο.

«Μιλάγαμε το απόγευμα που έγινε, είχαμε κανονίσει να πάω και εγώ στο πάρτι το βράδυ. Έτυχε όμως για κάποιους λόγους να μην παραβρίσκομαι εγώ εκεί. Κανονίσαμε την επομένη μέρα

το μεσημέρι να πάμε για καφέ. Με ξύπνησε ένα τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Πάνος “έφυγε”! Μπαίνω στα social, στο διαδίκτυο και βλέπω ότι γίνεται καταιγισμός από μηνύματα. Πάλι δεν πιστεύω τίποτα! Τον πήρα τηλέφωνο για να σιγουρευτώ ότι είναι ψέμα και δεν το σήκωσε! Με τον Πάνο όταν είχε πάρει την μηχανή, πριν κανένα δίμηνο είχαμε πάει την πρώτη μας βόλτα. Μαζί μου δεν συνήθιζε να τρέχει! Μου έλεγε ότι όταν έχει δεύτερο άτομο στην μηχανή δεν τρέχει! Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν φόραγε κράνος και να φόραγε, τα πράγματα θα είχαν την ίδια κατάληξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Πάνος, Μαζί,o panos, mazi