Ο Παναθηναϊκός «το παλεύει» για Τσάβες – Ο ατζέντης του λέει πως θα παραμείνει στην Μπόκα

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως οι πράσινοι είναι σε διαπραγματεύσεις για τον ΤσάβεςΟ μάνατζερ του Τσάβες όμως αναφέρει πως ο παίκτης θα μείνει στη Μπόκα

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αντρές Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς, όπως αποκάλυψε ο αργεντίνος δημοσιογράφος, Ραούλ Ριβέγιο.

Μπορεί η περίπτωση του 26χρονου επιθετικού

της Μπόκα έχει απασχολήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα, παρά την αποκάλυψη του ραδιοφωνικού παραγωγού στο Twitter. Ο Τσάβες δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπόκα έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο και τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα του δεν είναι λίγα.

«Η μεταγραφή του Τσάβες αναμένεται να κλείσει μέχρι την Παρασκευή. Θα πάει στην Ελλάδα και η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν μερικές διαφορές. Αν θα υπάρξει συμφωνία, θα καθοριστεί σήμερα» αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Ριβέγιο.

Μετά το tweet του δημοσιογράφου, ο ατζέντης του παίκτη ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στη Μπόκα. Με αυτόν τον τρόπο είτε θέλει να σταματήσει τα σενάρια είτε το κάνει για λόγους τακτικής.

Ο Αντρές Τσάβες είναι αριστεροπόδαρος, 26 ετών κι έχει ύψος 1.84μ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ και αγωνίζεται και αριστερά και πίσω από τον επιθετικό.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανε το 2010 και σε 73 συμμετοχές είχε 31 γκολ, επιδόσεις που έφεραν τη μεταγραφή του στην Μπόκα Τζούνιορς το 2014. Εκεί σε 64 ματς πέτυχε 18 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε δανεικός στη Σάο Πάουλο, στην οποία είχε 9 γκολ σε 30 συμμετοχές.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα