Ο Νίκος Μαστοράκης στηρίζει Σκιαδαρέση: Σε όποιους αρέσει (εικόνα)

Ο Νίκος Μαστοράκης πήρε θέση και σχολίασε το σάλο που προκάλεσε η συμμετοχή του Γεράσιμου Σκιαδαρέση σε ιταλική σειρά με όργια.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνος να παίρνει μέρος σε όργια και πολλά δημοσιεύματα τον «σταύρωσαν» με εκείνον να κινείται δικαστικά.

Ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε στο facebook του:

«H ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

Αμάν πια, ο τενεκεδένιος θόρυβος για τον

καλό ηθοποιό απο τους ηθικοκλαστες μπλογκατζηδες, νταβατζηδες και άλλους -τζηδες. Οι κατάπτυστοι τίτλοι “Ο Σκιαδαρέσης σε οργιά” για να διαβάσει κάποιος αχόρταγα διαστροφικος και να τσιμπησει το blog εναν αναγνώστη, κι όλα αυτά για να δουν σκηνές από μια ιταλική (και πρόχειρα φτιαγμένη, αν κρίνω από το πρώτο επεισόδιο) σειρά, οπου ο Σκιαδαρέσης ειχε την καλή τύχη να πάρει αξιόλογο ρολο. Ο ρολος του διεφθαρμενου Καθολικου, επιβαλλει sex & drugs και οι γαργαλιστικες σκηνες χρησιμοποιήθηκαν για “θεαματικότητα” των φτηνομαγκαζινων. Αν έπρεπε κάποιος να γράψει ένα σχόλιο, θα έλεγε στον καλο ηθοποιό “ας προσεχές” — ο ηθοποιός διαβάζει το σενάριο, βλεπει την καλη η κακη έκθεση του στην κριτική και αποφασίζει, αρα δεν ειναι ποτε άμοιρος αρνητικής δημοσιότητας. Από αυτό το σημείο, μέχρι να εμφανίζεται ο ίδιος (και οχι ο ρολος) ως συμμετέχων σε όργια, ειναι μια αποσταση που μόνο οι κιτρινοι μπορουν να διανύσουν με ένα… πήδημα. Οσο για τους ηθικοκλαστες, αυτος ειναι ο ηθοποιός, σε όποιους αρέσει, σε όποιους Σκιαδαρεση…».

Keywords
Τυχαία Θέματα