Ο μύκητας που λένε ότι προκαλεί οργασμό στις γυναίκες «στο πι και φι»! (εικόνες)

Οργασμό εντός ολίγων δευτερολέπτων μπορεί να προσφέρει στις γυναίκες ένας μύκητας, σύμφωνα με τους Τζον Χάλιντεϊ και Νόα Σόουλ.

Ο λόγος για τον μύκητα Dictyophora, ο οποίος ανακαλύφτηκε επιστημονικά ουσιαστικά το 2001 από τους δύο προαναφερθέντες, οι οποίοι πρώτοι κατέγραψαν την επίδραση και τα αποτελέσματα από τη χρήση του, σύμφωνα με οποία μπορεί να προκαλέσει άμεσα οργασμό στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευση στο International Journal of Medicinal Mushrooms, οι Χάλιντεϊ και Σόουλ, ανέφεραν πως είχαν ακούσει για έναν ασυνήθιστο μύκητα, ο οποίος μπορούσε να βρεθεί σε περιοχές όπου είχε ρεύσει λάβα, όπως η Χαβάη. Ο μύκητας υποτίθεται ότι έφερνε τις γυναίκες σε γρήγορο οργασμό.

Οι δύο επιστήμονες επισκέφτηκαν τη Χαβάη, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι φήμες ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Εκεί λοιπόν, βρήκαν τον Dictyophora και προχώρησαν σε δοκιμές μέσω εθελοντών, καταγράφοντας τα επίπεδα διέγερσής τους.

Σχεδόν οι μισές γυναίκες που μύριζαν τον εν λόγω μύκητα είχαν όντως άμεσο οργασμό, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι βρήκαν τη μυρωδιά του αποκρουστική.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλους επιστήμονες, η έρευνα των Τζον Χάλιντεϊ και Νόα Σόουλ, δεν έχει αποδειχθεί ποτέ, ενώ μερίδα ερευνητών κάνει λόγο για hoax.

Keywords
Τυχαία Θέματα