Ο Μάρεϊ είναι ο φεμινιστής τενίστας που χρειαζόμαστε – Δείτε πώς διόρθωσε δημοσιογράφο (video)

Ο Άντι Μάρεϊ, που σύμφωνα με τον Guardian είναι ο «φεμινιστής που χρειάζεται το τένις», ανταποκρίνεται περίφημα στη φήμη του, όπως αποδείχθηκε και χθες Τετάρτη σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αποκλεισμό του από τον Αμερικανό Σαμ Κουέρι.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας πως ο Κουέρι είναι ο πρώτος τενίστας των ΗΠΑ που φθάνει στα ημιτελικά του Wimbledon μετά το 2009.

Ο

Μάρεϊ τον διέκοψε λέγοντάς του ότι εννοεί άνδρας τενίστας. Διότι η Σερένα Γουίλιαμς είναι η Αμερικανίδα που έχει βρεθεί σε ημιτελικά ουκ ολίγες φορές από το 2009 και έχει κατακτήσει 5 φορές τον τίτλο.

Andy Murray may have lost, but nothing was getting past him in the press conference room… . #wimbledon #tennis #sport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wimbledon (@wimbledon) στις Ιούλ 12, 2017, 4:57μμ PDT

Η διόρθωση στον δημοσιογράφο δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί θετικά καταρχάς από τη μητέρα του τενίστα:

That’s my boy. ❤️ https://t.co/ldZUQ2wbZj

— judy murray (@JudyMurray) July 12, 2017

Andy Murray, fighting the good fight… pic.twitter.com/bj1rii1KmG

— Leigh Walsh (@LeighWalsh87) July 12, 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρεϊ υπερασπίζεται τις γυναίκες. Ήδη έχει απευθυνθεί στη διοργανώτρια αρχή του Wimbledon ζητώντας να υπάρχουν ισάριθμοι αγώνες για άνδρες και γυναίκες, αλλά και ίδια ποσά στις πληρωμές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανισότητας και στα ποσά είναι το εξής: Σύμφωνα με τους New York Times, το Western & Southern Open στο Mason, στο Οχάιο, έδωσε στον Φέντερερ $731,000 όταν κέρδισε το 2015 ενώ στη Σερένα Γουίλιαμς που κέρδισε το κορυφαίο βραβείο από την πλευρά των γυναικών μόνο $495,000.

Keywords
Τυχαία Θέματα