Ο Γιάννης Βαρδής παντρεύτηκε στη Λήμνο (εικόνες)

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Νατάσα Σκαφιδά παντρεύτηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Γιάννης Βαρδής στη Λήμνο. Μετά το γάμο το ζευγάρι βάπτισε και την κορούλα του.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο στενός του φίλος, Γιώργος Λιανός. Νονές της νεοφώτιστης Κατερίνας, οι δύο καλές φίλες της μητέρας της. Ο γάμος έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

Ο Γιάννης Βαρδής δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες από τον γάμο του και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε

τις φωτογραφίες

Ετοιμοι….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις Ιούλ 21, 2017, 8:27πμ PDT

@kost4s @kyriacospamp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις Ιούλ 21, 2017, 8:29πμ PDT

Την πηρααααααααααα ναιιιιιιιιι. #vardis #giannisvardis #βαρδης @natasaskafida

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις Ιούλ 21, 2017, 11:40πμ PDT

\

@kost4s @nikolasanagn μια φωτο απο χτες. Ειναι μαγικα τα κολπα της ζωης και καποιες συγκυριες σε φερνουν απ το πουθενα κοντα σε ανθρωπους που δεν ζητανε τιποτα απο σενα κ το μονο που θελουν ειναι να δωσουν αγαπη και ανθρωπια. Μερικες φορες το ξεχναω και να ομως που η ζωη μου το υπενθυμιζει πως υπαρχει ακομα αυτη η πλευρα στην ζωη μας. Ευχαριστω τον νικολα που εχουμε μια υπεροχη σχεση και ευχαριστω και τον κωστα που παρολο γνωριζομαστε ελαχιστα μου εχει δειξει την καλη και τιμια πλευρα της ζωης.μακαρι να ηταν ολοι σαν εσας. Ευχαριστω!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις Ιούλ 22, 2017, 3:38πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα