Ο Φελπς αναμετρήθηκε με καρχαρία αλλά… εξόργισε τους πάντες (video)

Όλο το διαδίκτυο περίμενε με ανυπομονησία την αναμέτρηση του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς, με έναν λευκό καρχαρία και εντέλει ο αγώνας δεν είχε… τίποτα απ’ όσα περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, ο Φελπς δεν αγωνίστηκε εναντίον πραγματικού καρχαρία, αλλά προσομοίωσης του, εξοργίζοντας τους πάντες.

Επιστήμονες συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταχύτητα που αναπτύσσει ένας λευκός καρχαρίας και τα ενσωμάτωσαν στον υπολογιστή προκειμένου να πετύχουν ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιονίκης φορούσε ειδικό ολόσωμο μαγιό που του επέτρεπε να γλιστρά στο νερό πιο εύκολα, ενώ φορούσε και ένα μονοπέδιλο που έμοιαζε με το πτερύγιο του καρχαρία.

«Ένας από τους πιο γρήγορους και ικανότερους θηρευτές στον πλανήτη: Καρχαρίας. Ο σπουδαιότερος πρωταθλητής που έχει μπει ποτέ στο νερό: Μάικλ Φελπς. 39 παγκόσμια ρεκόρ. 23 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι όμως υπάρχει μια μάχη που δεν έχει κερδίσει ακόμη. Κάτι τόσο μεγαλειώδες που ποτέ κανείς δεν έχει αποπειραθεί ξανά.

Ο διασημότερος αθλητής του κόσμου θα τα βάλει με τον πιο ικανό θηρευτή: Φελπς εναντίον Καρχαρία- κι ο αγώνας ξεκινά!», σημειωνόταν στη σχετική ανακοίνωση λίγο καιρό πριν.

Ο Φελπς τελικά έχασε. Ήταν κατά δυο δευτερόλεπτα πιο αργός. Ο εικονικός καρχαρίας τερμάτισε σε 36,1 δευτερόλεπτα και ο Φελπς σε 38,1.

Όσοι περίμεναν με αγωνία την «επική» αυτή αναμέτρηση έκαναν στη συνέχεια λόγο για μία μεγάλη απάτη και δεν σταμάτησαν να παραπονιούνται στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα