Ο Μπεργκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; – Τι αποκαλύπτει μυστηριώδες βίντεο

Η Αλ Αΐν φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση 3 χρόνια έναντι 9 εκ. ευρώΤι απαντά ο Παναθηναϊκός

Μυστήριο παραμένει το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Αφορμή για το παραπάνω είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και φαίνεται να δείχνει τον Σουηδό με τη γυναίκα του και άλλα δύο άτομα να προχωρούν προς ένα ξενοδοχείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ένας

από τους πιθανούς λόγους επίσκεψής του στην περιοχή είναι η υπογραφή συμβολαίου με την Αλ Αΐν, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση για 3 χρόνια έναντι 9 εκ. ευρώ.

اللاعب السويدي ماركوس بيرغ متواجد في مدينة العين والاعلان اليوم pic.twitter.com/VTRhIc99LR

— رادار العين (@radaralain) June 19, 2017

Όμως στο σχεδιασμό που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για τη νέα σεζόν ο Μπεργκ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας ομάδας επομένως η αποχώρησή του θα αλλάξει εντελώς τα πλάνα του προπονητή και των συνεργατών του.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επικοινώνησε αμέσως με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αλ Αΐν, αλλά και μία ομάδα της Κίνας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση του Μπεργκ, αναφέροντας ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».

Keywords
Τυχαία Θέματα