Ο Μπεν Άφλεκ καταδικάζει τις πράξεις του Γουαϊνστάιν, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει (video)

Τη στιγμή που το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, στο φως της δημοσιότητας επανέρχονται και παλιότερες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, που το Hollywood έχει ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο μπήκε ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, τον οποίον η Χίλαρι Μπέρτον κατηγορεί όταν την παρενόχλησε στα 21 της χρόνια.

Το όλα ζήτημα ξεκίνησε όταν ο Μπεν Άφλεκ πήρε θέση

για το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, λέγοντας πως νιώθει θυμό και πως αναρωτιέται τι θα μπορούσε να κάνει για να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Πολλοί όμως ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για υποκρισία αφού στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα απέναντι σε συναδέλφους του.

Η επίμαχη στιγμή του 2003

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής TRL του MTV, το 2003, η Χίλαρι Μπέρτον πήρε συνέντευξη από τον γνωστό ηθοποιό, Μπεν Άφλεκ.

Σε σχετικό βίντεο φαίνεται να την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη κάθεται πάνω στα πόδια του.

Σε όλη τη συνέντευξη ο Άφλεκ της κάνει διάφορα απρεπή σχόλια και να χλευάζει επίσης την προφορά της, λέγοντας μεταξύ άλλων και μερικά προσβλητικά αστεία.

Η απάντηση από την ηθοποιό

Η Χίλαρι Μπέρτον έκανε και αυτή με τη σειρά της παρέμβαση. «Εγώ δεν το ξέχασα». Το περιστατικό είχε συμβεί το 2003. Η Χίλαρι ευχαρίστησε τη θαυμάστρια για την υποστήριξή της. «Ήμουν παιδί».

Ήταν 21 ετών όταν ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε στην εκπομπή. Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο από το TRL όπου μιλούσε για το γεγονός ότι την άγγιξε με απρέπεια ο Μπεν Άφλεκ.

«Κορίτσια είμαι τόσο εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητά σας. Έπρεπε να γελάσω τότε για να μην κλάψω. Σας στέλνω την αγάπη μου», ήταν το μήνυμα που συνόδευε με βίντεο από την εκπομπή.

Η αργοπορημένη απολογία από τον ηθοποιό

Με ένα tweet ο Μπεν Άφλεκ απολογήθηκε για τις πράξεις τους προς την Χίλαρι Μπέρτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα