Ο ανιψιός του Παπανδρέου είναι ζευγάρι με εντυπωσιακή τραγουδίστρια που εμφανίζεται με τους Ρέμο – Βανδή

Ο ανιψιός του Γιώργου Παπανδρέου είναι τρελά ερωτευμένος με εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα, Κωστής είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια μία σέξι ανερχόμενη τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Αθηνών

Αρένα στο πλευρό των Ρέμου – Βανδή όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso.

Με τη μητέρα του, Σοφία Παπανδρέου

Η τραγουδίστρια πρόσφατα έδωσε το «παρών» με την οικογένεια Παπανδρέου στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου που έγινε στην Πάτρα.

Ποια είναι η Ιφιγένεια;

Η νεαρή Ελληνοκαναδή ποπ τραγουδίστρια Ιφιγένεια γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1993 στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και τη Δρακότρυπα Καρδίτσας. Από μικρή έδειξε την αγάπη της για τη μουσική, γι αυτό μόλις τελείωσε το Δημοτικό σχολείο έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις στο Μουσικό σχολείο Πειραιά όπου κι έγινε δεκτή. Παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον δάσκαλο φωνητικής Τέρρυ Σιγανό.

Τελειώνοντας το Λύκειο, της έγινε πρόταση από το συγρότημα “NIGMA” να τους ακολουθήσει στις περιοδίες τους, ως βασική τραγουδίστρια . Το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και έτσι ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι . Από αυτή τη συνεργασία γεννήθηκε το τραγούδι “ΑΦΟΡΜΕΣ” και την επόμενη χρονιά το 2012, το τραγούδι” ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”. Kαλοκαίρι του 2013 κάνει τα πρώτα βήματα στον χώρο της δισκογραφίας, σόλο πλέον, κυκλοφορόντας ένα τραγούδι άκρως δροσερό και χορευτικό, με έντονα στοιχεία Latin & RnB, με τίτλο ”SUMMERTIME”. Aρχές Απριλίου του 2014 κυκλοφορεί το ‘ΓΙΑ ΣΕΝΑ’, ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι σε dance-ethnic ρυθμούς. Το 2015 κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο «ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ». Φεβρουάριο του 2016 μια συνεργασία δημιουργήθηκε το νέο της τραγούδι με τίτλο “ΕΝΑ ΦΙΛΙ”. Το επόμενο της single “ΒΟΛΤΑ ΣΤ’ ΑΣΤΕΡΙΑ” δημιουργήθηκε με την συνδρομή των Otherview. Ιούνιο του 2017 κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο ”ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ” ​ενώ τον Αύγουστο κυκλοφορεί το Despacito σε μια διασκευή έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα