Ο ανάγωγος της Κυριακής: ΠΑΤΡΙΔΑ Α.Ε.

Τους έπιασε τους εφοριακούς ο άλλος και τους τουλούμιασε στο ξύλο. Άνετος στον φακό της τηλεόρασης, εξηγούσε πώς μοίραζε φάπες και πώς του ξέφυγε και μια και χτύπησε και τη γυναίκα εφοριακό που ήταν μαζί τους. «Εσείς είχατε δελτίο αποστολής;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι, στην περιοχή μου δεν βγάζω. Όταν είναι να βγω έξω από την περιοχή μου».

Σώπα ρε μάγκα.

Ο καθένας σε αυτή τη χώρα φτιάχνει τους νόμους κατά πως γουστάρει. Διότι λέει μέσα του ο άνθρωπος: Κλέβουν οι πολιτικοί, αλλάζουν τους νόμους κατά τα γούστα τους και αθωώνονται.

Εμείς μ@λάκες είμαστε;

Η

ανομία ξεκινάει από τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι καθηγητές της ανομίας, αυτοί είναι οι πρωταθλητές της παρανομίας.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι κάθε εφοριακός που πάει να κάνει τη δουλειά του θα πρέπει να τρώει και ξύλο. Απαράδεκτος ο κύριος και 100 φορές πιο απαράδεκτος που βάρεσε τη γυναίκα.

Τέλος.

Ας κρατήσει η κοινωνία τη νομιμότητα γιατί οι πολιτικοί με τη βοήθεια των δημοσιογράφων έχουν κάνει τους νόμους πατσαβούρια.

*** Με 10 χρόνια φυλακή καθάρισε ο Κορκονέας. Όσα ακριβώς πρότειναν για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο του δημοτικού που χρησιμοποίησε για να ζήσει τα παιδιά της και να μην επιβαρύνει το κράτος, σαν όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες που ζουν από την ημέρα που γεννιούνται με κρατικό χρήμα.

Τέτοιοι νόμοι δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο.

Ο φόνος ενός δεκαεξάχρονου εν ψυχρώ και ένα πλαστό πτυχίο μιας φτωχής γυναίκας για να δουλέψει να τιμωρούνται το ίδιο.

Όποιος βάζει στη ζυγαριά τόση αδικία, η αδικία αυτή θα γυρίσει σε βάρος του. Θα αναποδογυρίσει η  ζυγαριά.

*** Ο Κυριάκος με το επικοινωνιακό επιτελείο του τρέχει  κατοστάρι σε έναν άγνωστο μαραθώνιο.

Δεν έχει αφήσει χουντικό αδιόριστο, ούτε κάποιο δεξιόμουτρο εκτός νυμφώνος.

Και η ξεχασμένη Παναγιωταρέα βρήκε δουλειά και η ξεχασμένη Γκερέκου του Βοσκόπουλου με τα εκατομμύρια που χρώσταγε στην εφορία.

Η Παναγιωταρέα έγινε Ειδική Σύμβουλος πολιτισμού, ξύσε τα @ρχίδι@ σου με γκασμά δηλαδή που έλεγε κι ο Θείος Επαμεινώνδας.

Ο Κυριάκος κάνει το λάθος να αντιμετωπίζει τη χώρα σαν μια μεγάλη επιχείρηση κι αφού διορίσει όλους τους τεχνοκράτες στις θέσεις τους, ο λαός θα τον χτυπήσει φιλικά στον ώμο και θα του πει: Κυριάκο, το κατάστημα αυτό είναι χώρα.

Όχι ΠΑΤΡΙΔΑ Α.Ε.

*** Στην Κάρπαθο πήγε ο Μητσοτάκης κι αμέσως μετά έγινε σεισμός.

Νευριάζει ο Θεός όταν τον βλέπει.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

*** Θα ισοπεδωθεί η χώρα.

Ο τουρισμός πέφτει.

Η χώρα κουνιέται συθέμελα και οι χουντικοί καταλαμβάνουν τον κρατικό μηχανισμό.

Η δε Γιάννα Αγγελοπούλου ανέλαβε τον εορτασμό για τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του ‘21.

Θα γίνει event του κώλου η μεγαλύτερη εθνική εορτή.

Είναι εθνικό λάθος μια κυρία των σαλονιών ν’ αναλάβει να τονώσει το εθνικό φρόνημα ενός λαού.
Η επανάσταση του ‘21 δεν έγινε ούτε από Αριστερούς, ούτε από Δεξιούς. Έγινε από έλληνες αγωνιστές και πάντως δεν έγινε απο κυρίες με 1821 Φιλιππινέζες προσωπικο.

Τι δουλειά έχει το κρυφό σχολειό με το Χάρβαρντ; Τι δουλειά έχει το σούβλισμα του Αθανάσιου Διάκου με τα μπάρμπεκιου και τα πυροτεχνήματα της Φιλοθέης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ας κάνει αυτά που υποσχέθηκε στον λαό που είναι και σωστά και σημαντικά κι ας ξεκολλήσει από τους σαλονάτους και τις απελπισμένες κυρίες που τεντώνουν τα ψεύτικα μούτρα τους κάθε τρεις και λίγο.

Όπως αγένεια και η Παναγιωταρέα ως Ειδική Σύμβουλος πολιτισμού.
Η τέως εκπρόσωπος τάφου.
Ναι, ξέρω ότι δεν θα πληρώνεται.
Είναι άμισθη.
Αλλά είναι και άσχετη.
Και το άμισθη σ’ αυτές τις θέσεις όλοι ξέρουμε τι σημαίνει!!

*** Ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε ως «αποβράσματα της κοινωνίας» αυτούς που χρησιμοποιούν Μέσα Μεταφοράς και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Δεν έχει και μεγάλη σημασία για την γόνο της οικογένειας Καραμανλή αν ο άλλος έχει να πληρώσει ή όχι.

Για τον ξάδερφό του, βέβαια, τον Μιχάλη Λιάπη, που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες στη τζιπάρα του δεν είχε πει τότε τίποτα.

*** Ο Μητσοτάκης πήγε, λέει, στο κυλικείο της Βουλής για να δει αν οι βουλευτές καπνίζουν ή όχι. Έμαθα ότι κάποιοι πετούσαν τα τσιγάρα κάτω σαν μαθητές που μόλις είχαν δει τον διευθυντή στο καπνιστήριο για να γλιτώσουν την αποβολή.

*** Ο Πολάκης κατέθεσε στη Βουλή στοιχεία για 21 σκανδαλώδεις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το διαβάσατε πουθενά; Όχι. Υπάρχει λόγος. Εμπλέκονται μιντιάρχες και επιχειρηματίες κι αυτούς ο Μητσοτάκης και το σύστημά του δεν τους αγγίζει.

*** Ενημερωτικό site έκανε γκάλοπ με ερώτηση: Εσείς θεωρείται πως οι αμβλώσεις πρέπει να είναι νόμιμες ή παράνομες;
Επόμενη ερώτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αν στους γκέι πρέπει να γίνεται λοβοτομή ή όχι για να «φτιαχτούν». Δημοσκοπήσεις στο πνεύμα των ημερών.

*** Ανοίγω το instagram και πέφτω πάνω σε θανατηφόρα κορμιά με μαγιό. Οι κυρίες της σόουμπιζ δεν σταματούν να ποζάρουν με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους με τη μία να σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία της άλλης. Συναγωνίζονται για το ποια θα έχει το πιο καλλίγραμμο σώμα και το πιο ωραίο μαγιό γιατί δεν θα αναφερθώ στα φίλτρα που βάζουν και «στραβώνουν» μέχρι και κολόνες για να βγουν όσο πιο ωραίες και «φέτες» γίνεται.

Έχουν αναστενάξει οι ξαπλώστρες από τις ανύπαρκτες και τους ανύπαρκτους, ενώ οι πλούσιοι κομπλεξικοί της Μυκόνου έχουν πάθει σοκ που οι Άραβες είναι πλέον οι πλούσιοι της Μυκόνου και τους έχουν χεσμένους και τρέχουν σε Πάρο και Αντίπαρο να κάνουν επίδειξη.

Γ@μησαν τη Μύκονο με την ξιπασιά τους, θέλουν να γ@μήσουν κι όλες τις Κυκλάδες.

Να σταματήσει τώρα η επέλαση των απελπισμένων πλουσίων.
Ένα hot spot για πλούσιους άμεσα.
Γιατί κατέβηκαν τα χρυσοτάκουνα παντού, τα λίφτινγκ άρχισαν παρέλαση και ψάχνουν καινούργιες ξαπλώστρες!!

Σταματήστε τους πριν γίνει η χώρα το σούργελο της πλουτομ@λ@κί@ς με τους φαλακρούς δανεισμένους που πτωχεύσαν τη χώρα.

Και τον Κυριάκο κλείστε τον στο Μαξίμου.

*** Είναι αλήθεια ότι εκτός από τον σεισμό στην Κάρπαθο κάηκε και ένα ξενοδοχείο με το που πάτησε το πόδι του ο αυτοδημιούργητος;

Θεέ μου λυπήσου μας.
Μια μ@λ@κί@ κάναμε και εμείς.

Πολλές, πολλές, μου απαντάει ο Θεός.

*** Ο Αρκάς έχει πέσει σε κατάθλιψη.
Κυβερνάει ο εκλεκτός του και δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι αστείο γι’ αυτόν.
Παρακαλώ όσοι έχουν χιούμορ στείλτε του κάτι.
Χρειάζεται τη βοήθειά μας!!

Keywords
Τυχαία Θέματα