Ο ανάγωγος της Κυριακής: Όταν είσαι Δεξιός, φεύγει ο Κορονοϊός!

Άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες. Μόνο αυτές!

@
Να μην μπορούμε δηλαδή να κάνουμε κάτι χωρίς να πληρώσουμε;
Να πληρώνω τη μάσκα, να πληρώνω το αντισηπτικό, να πληρώνω και το μπάνιο;
Μήπως το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο;

@
Άσε που  θα κάνουμε μπάνιο και ονομαστικά. Με ταυτότητα.

Ποιος ο λόγος; Ο κορονοϊός είναι ιός ή μπάτσος; Τον νοιάζει ποιοι είναι οι δέκα που  κάθονται μαζί στην παραλία ή αν κάθονται 10 μαζεμένοι;

@
Ωραία. Τότε θέλω κι εγώ τα ονόματα αυτών

που ήταν μαζεμένοι στην πλατεία Ομονοίας για να δουν το συντριβάνι.

Θέλω να τους ξέρω!!

@
Ουσιαστικά ο Μπακογιάννης με τη συγκέντρωση αυτή κήρυξε το τέλος του κορονοϊού.

@
Μην Κορονοκοροϊδευόμαστε δηλαδή.

@
Ήταν εκεί η Δημοτική Αστυνομία που φώναζε με ντουντούκες να κρατάνε αποστάσεις, αλλά δεν μπουκάρισαν μέσα να τους διαλύσουνε όπως κάνανε στις άλλες πλατείες. Στις ενοχλητικές πλατείες.

Όχι βέβαια!!

@
Και βγήκε και ο Χαρδαλιάς να μας πει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε. Αλλά πάντως έγινε.

@
Βγήκε και ο Μπακογιάννης και απολογήθηκε, ότι δεν κατάλαβε ότι θα ανοίξει το συντριβάνι και θα μαζευτεί κόσμος. Πού να του πάει ο νους;

@
Μετά τα γκάλοπ αυτοί που κυβερνάνε έχουν καβαλήσει το καλάμι και πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ έξυπνοι και όλοι οι υπόλοιποι πολύ ηλίθιοι.

Είναι πέρα για πέρα σαφές. Τους ενοχλεί ο συνωστισμός όπου μπορεί να υπάρξει σκέψη εναντίον τους.

@
Πολλοί δεξιοί μαζεμένοι δεν ενοχλούν, ούτε κινδυνεύουν.
Αυτό είναι το νέο δόγμα.

@
Στις παραλίες που συνωστίζονται δεν επεμβαίνει η αστυνομία για τον λόγο ότι δεν επικοινωνούν μεταξύ τους οι παρέες.

@
Η παρακολούθηση, ο χαφιεδισμός και η καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων έχει ξεκινήσει.

@
Και δηλαδή μισό λεπτό, θα πνίγομαι εγώ μέσα στη θάλασσα και θα με ρωτάει ο ναυαγοσώστης ποιο είναι το όνομά μου για να με σώσει; Κι αν δεν είμαι γραμμένος θα βουλιάζω; Να θες να κάνεις ένα μπάνιο με την παράνομη γκόμενα και να πρέπει να το δηλώνεις;

@
Ε, λοιπόν θα πάω με την παρέα μου σε ανοργάνωτη παραλία, κι αν παρατηρηθεί συνωστισμός, θα βγω και εγώ σαν τον Μπακογιάννη να δώσω εξηγήσεις, και να βγει ο Χαρδαλιάς την άλλη μέρα να πει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα. Αλλά μη μου στείλει αστυνομία και μου βάλει πρόστιμο. Ξηγηθήκαμε;;

@
Και το αλκοόλ γιατί απαγορεύεται το βράδυ; Να μας πει ο Τσιόδρας. Βοηθάει η μπύρα στην ανάπτυξη του κορονοϊού; Δεν μπορώ να πάρω μια μπύρα απ’ το σπίτι μου και να κάτσω με τα φιλαράκια μου, σε απόσταση ρε αδερφέ, και να πλακωθούμε στις μπύρες;

@
Τι μ@λ@κίες είναι αυτές.

@
Βγάλατε και τον Λούλη να κάνει τον έξυπνο στη γκόμενα, που τον καλεί να πάει στην πλατεία, και λέει ο Λούλης «ναι αλλά πάει και ο κορονοϊός στην πλατεία». Αλλά η γκόμενα είναι χαζούλα και δεν του λέει «ρε Λούλη, ο κορονοϊός δεν πάει στις παραλίες που είναι ο ένας απάνω στον άλλον, δεν πάει στις εκκλησίες που θα ανοίξουνε, δεν πάει στις πορείες, δεν πάει στην Ομόνοια που πήγαν όλοι να δουν το συντριβάνι, πάει μόνο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής;»

@
Ποιος απ’ τους δύο είναι ο χαζός στο σενάριο; Η γκόμενα ή ο Λούλης; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι είναι ο Λούλης. Που βγήκε να παίξει το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας που δεν θέλει ελευθερία σκέψης. Δεν την ενοχλεί ο συνωστισμός των δεξιών, την ενοχλεί ο συνωστισμός των μη δεξιών.

@
Και οι 10 μονάδες που είδαμε να πέφτει στο γκάλοπ από μήνα σε μήνα ο Τσιόδρας, δεν οφείλονται βέβαια στην επιστημονική επάρκεια του Τσιόδρα, που είναι εξαιρετική, αλλά στο ότι αισθάνονται ότι υπηρετεί πιθανόν πολιτικές σκοπιμότητες. Διαβάζοντας, δε, κιόλας ότι πιθανόν να είναι ο επόμενος υπουργός Υγείας λογικό οι πολίτες ν’ αρχίσουν να πονηρεύονται.

@
Το έχετε προσέξει ότι δεν φοράει κανένας μάσκα; Για ποιο λόγο; Γιατί πιστεύουν ότι οι μάσκες που βγαίνουν από το εργοστάσιο της Λάρισας, είναι αποτέλεσμα συμφωνιών που κρύβονται από πίσω. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

@
Κατά 30 εκατομμύρια ευρώ φούσκωσαν τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας μέσα σε έναν χρόνο και έφτασαν τα 308 εκατομμύρια ευρώ. Το είδατε, το ακούσατε σε κάποιο κανάλι; Όχι βέβαια. Και ούτε πρόκειται. Ακούσατε μόνο ότι θα δώσουν το μισό τους μισθό οι βουλευτές για τον κορονοϊό. Αυτό το ακούσατε.

@
Όπως ακούσατε ότι έχει και 12 ακίνητα ο Παπαδημούλης. Δεν ακούσατε ότι έχει 32 ο Κυριάκος και 125 ο Βαρβιτσιώτης. Το ακούσατε; Όχι. Τόσο εντεταλμένοι δημοσιογράφοι πιστεύω ότι ούτε στον καιρό της χούντας. Τους ξεπέρασαν. Ελεύθερη δημοσιογραφία τέλος.

@
Η Υπουργός πολιτισμού της Αυστρίας, Ουλρίκε Λουνατσεκ, μετά τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας για την απουσία μέτρων στήριξης τους λόγω του κορονοϊού, παραιτήθηκε. Εδώ η δικιά μας, η Μενδώνη, έχει στρώσει το κορμί της στην καρέκλα, το ‘χει σφηνώσει για τα καλά μέσα και κάνει γκριμάτσες στο άκουσμα του ονόματος του Ξαρχάκου, για τα όσα αυτός της είπε. Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και να είναι στο σπίτι της.

Δεν κάνει.

@
Σας μεταφέρω αυτούσιο το μήνυμα του Γιάννη Στάνκογλου όχι επειδή είναι ένας καλός ηθοποιός, αλλά επειδή λέει αυτά που λέει:

«Ονομάζομαι Στάνκογλου Γιάννης Και ζω στο κέντρο της Αθήνας. Έχω δύο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας και πριν τον κορονοϊό. Αυτές τις μέρες υπάρχει αστυνομία που με κάποιον τρόπο λειτουργει άτσαλα Και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος. Έχω δύο παιδιά που μου τα τρομοκρατούν χωρίς λόγο. Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στο δρόμο κύριε Χρυσοχοΐδη. Ακούς; Έχεις παιδιά;»

@
Μήπως έχει βγει κάποια φήμη ότι πρέπει να πυροβολούν τον κορονοϊό να τον σκοτώσουν;
Γι’ αυτό ελέγχουν με προτεταμένα τα όπλα;

@
Η απόφαση του δικαστηρίου για τον φόνο, τον αποτρόπαιο φόνο της Ελένης Τοπαλούδη ηρέμησε τις ψυχές πολλών ανθρώπων. Πρώτη φορά η κοινή γνώμη σύσσωμη δεν είχε κανένα ελαφρυντικό για τα δύο αυτά παιδιά, ο Θεός να τα κάνει παιδιά με τέτοια βία που ‘χουν μέσα τους. Στη δίκη μεταξύ τους γελούσαν, όπως ανέφερε η εισαγγελέας, αλλά βρήκαν τα λόγια που τους έδωσαν οι δικηγόροι τους να ζητήσουν «ειλικρινή» μεταμέλεια. Λόγια που δεν έπεισαν ευτυχώς κανένα.

Η πράξη τους υπερέβη την ηλικία τους. Λειτούργησαν με διακεκριμένη θρασύτητα και ανελέητη βία.

@
Πάρα πολύ σωστή απόφαση, τα ισόβια για τον φόνο και η 15ετής κάθειρξη για τον ομαδικό βιασμό. Μπράβο στην Αριστοτελεία Δόγκα που δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και μπράβο που υπογράμμισε στην αγόρευση της το μέγεθος του εγκλήματος χωρίς νομικίστικες και ακαταλαβίστικες φράσεις.

Εξέφρασε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, το οποίο είναι σύμφυτο με τους δικαστές που δικάζουν τέτοιου είδους υποθέσεις.

@
Το ατόπημα είναι του Άκη Σκέρτσου που μετά την αγόρευση της εισαγγελέως, και πριν βγει η απόφαση, παρενέβη στη δικαιοσύνη εκφράζοντας μία άποψη, την οποία μάζεψε πίσω μετά λέγοντας ότι την εξέφρασε ως πολίτης

@
Αυτή η μ@λακία πρέπει να τελειώσει σήμερα. Όποιος θέλει να πει προσωπική άποψη να μας το λέει από πριν. Και όχι μετά όταν γίνεται ο κακός χαμός. Όποιος πάει στην τηλεόραση και τον καλούν σαν υπουργό ή με το όποιο αξίωμα έχει τοποθετείται με βάση το αξίωμα που έχει. Αν θέλει να πει κάτι προσωπικό, να μας το λέει από πριν. Ο Άκης Σκέρτσος τοποθετήθηκε πολιτικά και μετά για να μην τον διώξει ο Κυριάκος, τα μάζεψε και είπε αυτήν την ανοησία που δεν την πιστεύει άνθρωπος.

@
Τι είπε ο Άκης Σκερτσος:

«Τον δικαστικό λειτουργό τον θέλουμε ψυχρό και αμερόληπτο διότι οφείλει να λαμβάνει και αντιδημοφιλείς αποφάσεις. Διαφορετικά ο δρόμος προς τον δικαστικό λαϊκισμό, σε αποφάσεις που χαϊδεύουν την κοινή γνώμη» κι άλλα πολλά.

Χαϊδεύει την κοινή γνώμη η απόφαση αυτή; Αυτό κατάλαβε ο Άκης Σκέρτσος;

Όταν οι ψυχίατροι δίνουνε ψεύτικες πιστοποιήσεις για να υπάρξει ακαταλόγιστο, όταν η αστυνομία στη Ρόδο δεν έχει κάνει τίποτα σε επανειλημμένες κλήσεις κοριτσιών, αλλά όλα σ’ αυτήν τη χώρα θάβονται ανάλογα με το τι και ποιος είσαι, όταν σκοτώνουν το παιδί σου με τόσο βάναυσο τρόπο, όταν οι δύτες που βρίσκουν το πτώμα είναι συγκλονισμένοι, η απόφαση της εισαγγελέως χαϊδεύει την κοινή γνώμη;

@
Η ψυχρή τοποθέτηση του Άκη Σκέρτσου μοιάζει με την ψυχρή στάση των δραστών του φοβερού αυτού εγκλήματος. Η ψυχρότητα κάνει παρέα με την ψυχρότητα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του ήτανε ένας έμμεσος τρόπος να υποδείξει στο δικαστήριο να δεχθεί την μεταμέλεια των παιδιών που έπραξαν τον φόνο.

Κι αυτή του η παρέμβαση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

@
Δεν είναι λαϊκισμός να ακούει κανείς τη φωνή του Λαού.

Λαϊκισμός είναι το να βγαίνει ένας που έχει αξίωμα στην κυβέρνηση να λέει ότι λέει και μετά να λαϊκίζει ότι τάχα το είπε σαν πολίτης και όχι με τη θέση που έχει.

Όποιος έχει αρχ@δ@α να τα έχει ως το τέλος. Αυτό είναι λαϊκισμός. Να παραδίδεις τα αρχ@δ@α σου για να σώσεις τη θεσούλα σου.

@
Αυτοί που σκύβουν το κεφάλι αμέσως, οι υποτακτικοί και οι θεσομανείς. Αυτοι ειναι οι λαϊκιστές.

Όχι οι γνήσιοι λαϊκοί άνθρωποι.

@
Γέμισε ο τόπος Μενδώνες.

@
Διαβάζω και τα ευχάριστα. Μαζεύει η κυβέρνηση άρον άρον τα μέτρα ανακούφισης κι αφού έπεισε τους πολίτες να πληρώσουν τις οφειλές τους στην εφορία άμεσα χαρίζοντας τους το 25%, τώρα τα παίρνει όλα πίσω. Αυτά που μας είπαν λοιπόν τότε τι ήτανε; Μας τα είπαν ως πολίτες; Ή ως υπουργοί υπεύθυνοι; Και τώρα γιατί τα μαζεύουν πίσω;

@
Ότι ο Μητσοτάκης δικαίως κέρδισε από τη διαχείριση του κορονοϊού, θ’ αρχίσει να τα χάνει το ένα πίσω από το άλλο από τη διαχείριση του κοροϊδοϊού.

@
Ο κοροϊδοϊός θα γκρεμίσει γρήγορα το οικοδόμημα.

@
Αυτά βλέπουν οι Ρομά στη Λάρισα και σου λέει αυτοι μαζεύονται όλοι μαζί και κάνουν εγκαίνια στις πλατείες και στα συντριβάνια και θέλουν να μαζέψουνε εμάς μέσα; Άντε πήγαινε εσύ μετά από αυτές τις εικόνες να τους ξεμπλέξεις. Αν το σήμα το οποίο δίνεις στην κοινωνία είναι ότι όπου μαζεύονται οι δεξιοί δεν πηγαίνει ο κορονοϊός, τι περιμένεις μετά;

@
Όποιος είναι δεξιός νιώθει ότι είναι και άτρωτος. Μπορεί να πάει παντού. Τελικά λες ο κορονοϊός να χτυπάει μόνο τους αριστερούς; Κι αν χτυπάει αριστερούς που τους βρήκε;

@
Σε παραλία που χωρούσε 2.000 Άτομα στο Πόρτο Ράφτη, μπήκαν μόνο 250. Είναι ζωή αυτή; Ουρά για να πας στο ΙΚΑ, ουρά να πληρώσω την εφορία, ουρά να πληρώσω τον ΕΦΚΑ και ουρά για να κάνω ένα γ@μημένο μπάνιο;

@
Άνοιξαν 530 παραλίες κι άμα πας να κολυμπήσεις μόνος σου σε καμιά ανοργάνωτη παραλία θα έρθουν μέσα να σε βουτήξουν;

@
Τίποτα! Θα πάρω μπουκάλες και θα κολυμπάω μόνιμα στον βυθό της θάλασσας να με βλέπουν μόνο τα ψάρια.

@
Μάγκες αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε υποβρύχια. Δεν θα βγάλουμε κεφάλι στην επιφάνεια της θάλασσας. Παρέα με τα καβούρια

@
Θα πληρώνω και το μπάνιο στη θάλασσα σ’ αυτή τη χώρα; Τέλος. Ας βάλουν δημοτικούς υπαλλήλους στις οργανωμένες παραλίες και να είναι όλες δωρεάν. Και να οργανώσουν και τις ανοργάνωτες. Δεν χωράμε παιδιά. Δεν χωράμε!

@
Μια τελευταία ερώτηση:

Στην παραλία θα καθόμαστε ακίνητοι; Γιατί κάθε φορά που θα μετακινείται κάποιος θα αλλάζουν οι αποστάσεις του σε σχέση με τους άλλους. Θα μετακινούνται και οι υπόλοιποι;
Ή όπου κάτσουμε εκεί και θα μείνουμε;

Για μια θέση στον ήλιο.
Θα ερχόταν η στιγμή που και η θέση κάτω από τον ήλιο θα είχε εισιτήριο.
Αυτό δεν το φανταζόμουνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα